Detalii pe care să le ai în vedere atunci când vrei să-ți alegi mobila pentru noul tău apartament

Mutarea într-un apartament nou este o experiență interesantă, dar poate fi, de asemenea, copleșitoare. Alegerea mobilierului potrivit este o parte extrem de importantă din acest proces frumos, dar complex. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, poate fi destul greu să te hotărăști. În acest articol, vei putea descoperi câteva sfaturi interesante, de care ar fi indicat să ții cont atunci când alegi mobilierul pentru noul tău apartament.

Iată câteva sfaturi de care ai putea să ții cont atunci când comanzi mobila pentru apartamentul tău!

  1. Glisiere cu Bile 

Când vine vorba de mobilier, funcționalitatea este cheia. O caracteristică care poate face o mare diferență în utilitatea mobilierului tău sunt glisiere cu bile de pe oscardeko.ro. Aceste mici role sunt instalate pe partea inferioară a sertarelor și dulapurilor, permițându-le să se deschidă și să se închidă fără probleme. 

  1. Blat texturat

O altă caracteristică importantă de luat în considerare atunci când alegi mobilierul, este textura blaturilor. Blaturile texturate pot fi o opțiune excelentă, deoarece sunt mai puțin susceptibile de a prezenta zgârieturi și uzură în timp. În plus, acestea îți pot oferi o suprafață antiderapantă, ceea ce le poate face o alegere excelentă pentru bucătării unde se gătește des.

  1.  Corp (coș) Jolly

Mobilierul bucătăriei este, de asemenea, o parte esențială a apartamentului tău nou. Pentru a-ți depozita corect sticlele cu ulei, oțet sau vin sigilat poți apela la un corp (coș) jolly. Chiar dacă poate părea, inițial, un simplu moft, vei observa că va deveni foarte folositor.

  1. Sertare înalte

Când vine vorba de depozitare, sertarele înalte pot fi o opțiune perfectă! Aceste sertare sunt de obicei mai înalte decât sertarele standard, ceea ce le face ideale pentru depozitarea unor articole mai voluminoase de îmbrăcăminte, plapume și lenjerii de pat. În plus, acestea te pot ajuta să maximizezi spațiul de depozitare din apartamentul tău.

  1. Dulap sau dressing pe întreaga înălțime a peretelui

Dacă dorești să profiți la maxim de spațiul de depozitare din apartamentul tău, ai putea să iei în considerare alegerea unui dulap sau a unui dressing care să se întindă pe întreaga înălțime a peretelui. Acest lucru poate oferi un spațiu amplu de depozitare pentru îmbrăcăminte, încălțăminte sau alte articole. 

  1. Mânere durabile

În cele din urmă, atunci când îți alegi mobilierul, asigură-te că iei în considerare durabilitatea mânerelor. Mânerele sunt o caracteristică importantă a mobilierului tău, deoarece acestea sunt principalul punct de contact dintre tine și el. Caută mânere care sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi metalul, deoarece este mai puțin probabil să se rupă sau să se uzeze în timp.

În concluzie, alegerea mobilierului pentru noul tău apartament poate fi copleșitoare, dar păstrarea acestor șase detalii în minte, te poate ajuta. Asigură-te că iei în calcul atât mobilierul cu glisiere cu bile și blaturile texturate, cât și sertarele înalte și mânerele durabile, pentru a te asigura că mobilierul tău este atât elegant, cât și funcțional. 

sursa foto: pexels.com