18 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Vreti sa achizitionati o vitrina de bauturi? Apelati la Fresco Expert!

2 min read

vitrina bauturi

Daca doriti sa va echipati barul, cafeneaua, restaurantul sau o alta unitate de alimentatie publica cu aparate profesionale, va puteti baza pe furnizorul Fresco Expert. Acesta va pune la dispozitie o gama diversificata de produse la preturi extrem de avantajoase!

De exemplu, de pe Fresco puteti comanda o vitrina de bauturi care sa imbunatateasca experienta clientilor dumneavoastra. Un astfel de aparat va pastra apa, sucurile si alte bauturi non-alcoolice sau alcoolice la temperatura potrivita pentru consum, fiind extrem de util mai ales pe perioada verii, atunci cand clientii isi vor dori bauturi reci.

O vitrina bauturi este elementul care nu ar trebui sa lipseasca din niciun local din industria ospitalitatii. In perioada urmatoare, majoritatea persoanelor care vor trece pragul unitatii dumneavoastra vor cere o bautura rece, asa ca investitia intr-un aparat de acest tip va fi amortizata rapid.

In plus, vitrinele reprezinta o buna modalitate pentru orice proprietar de business din domeniul HoReCa de a imbunatati aspectului localului pe care il detine. Aceste frigidere arata elegant si permit afisarea produselor, pentru ca orice client sa poata vedea ordinea si diversitatea de produse pe care o oferiti. Ele vor aduce un plus de rafinament localului dumneavoastra si vor creste increderea consumatorilor in serviciile primite.

Totodata, despre o vitrina bauturi achizitionata de pe Fresco trebuie sa stiti ca are o durata indelungata de viata si un consum redus de energie electrica, reprezentand intr-adevar o investitie rentabila.

Descoperiti, in randurile urmatoare, cateva modele de vitrine profesionale:

1. Vitrina refrigerata verticala pentru bauturi (5 rafturi) – 1.961 de lei, pret redus de la 2.265 de lei

Acesta este un model potrivit atat pentru unitatile de alimentatie publica mici, cat si pentru cele mai mari. Are 5 rafturi metalice fiabile si acoperite cu PVC care pot tine 476 de cutii de aluminiu de 0,33 litri si o usa rotativa cu o punga din sticla temperata, care va permite o vizibilitate buna a produselor si va garanta mentinerea unor temperaturi scazute in interior.

2. Vitrina bauturi, 246 de litri – 2.189 de lei, pret redus de la 2.426 de lei

Aceasta vitrina este prevazuta cu o usa vitrata, 5 polite si o capacitate de 246 de litri (246 doze de 330 ml). De asemenea, despre modelul acesta trebuie sa stiti ca beneficiaza de iluminare LED si de un sistem automat de dezghetare.

Temperaturi interioare: 1-10 grade Celsius, in cazul unei temperaturi ambientale de pana la 32 de grade Celsius si o umiditate maxima de 65%.

3. Vitrina bauturi, 379 de litri – 2.049 de lei

Atunci cand cautati vitrine pentru depozitarea si racirea bauturilor, trebuie sa luati in calcul si acest model. Are o usa vitrata, 5 polite si poate “gazdui” aproximativ 406 doze de 330 de ml (379 de litri). Pe deasupra, vitrina are un sistem automat de dezghetare si iluminare LED.

Temperaturi interioare: 1-10 grade Celsius, in cazul unei temperaturi ambientale de pana la 32 de grade Celsius si o umiditate maxima de 65%.

Pentru a descoperi mai multe modele de vitrine, precum si alte produse profesionale esentiale pentru localurile din industria ospitalitatii, accesati site-ul Fresco si profitati de reducerile momentului!