15 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Vrei sa te muți cât mai repede în noua locuință, deși este nemobilată?

2 min read

O locuință nemobilată iti poate da bătăi de cap, mai ales dacă vrei ca mutarea sa aibă loc în cel mai scurt timp, deși nu o poți aduce la cheie în acel moment. Fie ca ti-ai construit o casa sau ca ti-ai cumparat un apartament, probabil grija ta în acest moment este cum s-o mobilezi astfel incat sa te poți stabili definitiv acolo. 

Iată în ce ordine sa cumperi obiectele pentru a-ti acoperi, intai de toate, necesitățile!

Camera destinata somnului

Daca-ti doresti lucruri de calitate în care va trebui sa investesti o suma considerabila, dar bugetul tău este limitat ai doua optiuni: ori excluzi pentru moment cateva lucruri de pe lista, ori apelezi la un credit cu istoric negativ prin Creditfix, deoarece, în funcție de alegerea făcută, te poți bucura de locuință în viitorul apropiat. Un început bun ar fi sa te rezumi la strictul necesar in fiecare camera si sa profiți de ceea ce poti substitui. Deși patul este unul dintre obiectele de mobilier importante, te poți lipsi de el pentru moment. Ia o canapea, poate chiar una extensibila, si foloseste-o pe post de pat pana vei mobila dormitorul. 

Camera de zi

Dacă ai luat în considerare ideea de a te stabili în sufragerie cât încă strângi ceva bănuți pentru amenajarea dormitorului, va trebui să-ți asiguri, pe lângă un loc de dormit, și unul de depozitat. Investește acum într-o canapea pe placul tău, căci nu are rost să iei una provizorie, pe care ulterior s-o înlocuiești. Alege mobilierul din sufragerie pe baza mărimii livingului și paletei de culori prestabilite și ai grijă să se completeze armonios și cu noua canapea. O măsuță de cafea poate ține locul biroului din dormitor, însă dacă îți depășește bugetul o poți tăia de pe listă, căci nu se afla neapărat printre necesități. 

Bucătărie

Ei bine, dacă pentru sufragerie și dormitor poți număra obiectele pe degetele unei maini, în cazul bucătăriei lucrurile se schimbă. Pentru a fi 100% funcțională, o bucătărie are nevoie de o mulțime de electronice, însă asta nu e tot. Nu poți găti dacă nu ai cel puțin o masă și cateva ustensile. În plus, acestea trebuie depozitate, așa că ori investesti acum în mobilierul de bucătărie, ori apelezi la câteva rafturi metalice pentru a le organiza. Cu siguranță nu sunt foarte estetice, însă te poți descurca o vreme în această manieră.  

În urma unui simplu calcul vei știi exact ce anume poți lua în viitorul apropiat și dacă merită să investești acum în acestea. Creditul rămâne, în continuare, o opțiune rentabilă, indiferent dacă este sau nu o sumă considerabilă.

Sursa foto – unsplash.com