26 februarie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Volt permite acum şi transferul instant de pe Revolut – 14.04.2020

2 min read

Utilizatorii Revolut pot transfera bani instant între contul Revolut şi orice card de debit al unei bănci româneşti. Acest lucru este posibil acum prin Volt, aplicaţie românească de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer din România, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Dacă în majoritatea cazurilor, transferurile dintre cardurile Revolut şi cele bancare pot dura până la 2 zile, prin Volt transferul de bani se face instant. Mai mult decât atât, până în acest moment, aplicaţia este disponibilă gratuit tuturor utilizatorilor, pentru transferuri cu zero comision.

Aplicaţia Volt, lansată în parteneriat cu Mastercard şi Libra Internet Bank, oferea deja posibilitatea transferului de bani instant dintr-un cont în altul, între bănci diferite. Ultimul update Volt vine cu posibilitatea tranzacţionării instante între Revolut şi cardurile bancare. Transferurile se fac simplu, orice utilizator putând astfel trimite sau primi bani doar cu numărul de telefon, oriunde în România, fără să aibă nevoie de un alt cont bancar, respectiv de OP-uri sau IBAN-uri.

Radu Ciorbă, CEO al Volt Finance, declară: „Venim cu această noutate pentru clienţii noştri în momentul în care au cea mai mare nevoie ca tehnologia să le rezolve problemele ridicate de limitarea utilizării banilor cash. Aplicaţia Volt răspunde nevoilor oamenilor de a trimite bani în siguranţă familiei şi prietenilor, pe de o parte, iar pe de altă parte, îşi propune să rezolve situaţii precum: plata ratelor de pe cardul de salariu pe un card de credit, decontările de avansuri pentru angajaţii care îşi susţin activităţile de acasă, plata meditaţiilor sau a cursurilor online, plata chiriei, plata bunurilor din marketplace-uri, colectarea de bani pentru cadouri sau necesităţi urgente între persoane. Toate acestea sunt situaţii reale prin care oamenii trec în această perioadă şi care pot fi rezolvate prin tehnologie, respectiv prin transferuri simple de bani de pe telefoanele mobile”

Sursa stire bursa.ro