15 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE FIREA: „5 luni şi scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greşeală, Bucureştiul” – 10.02.2020

1 min read

Ministrul Muncii Violeta Alexandru, potenţial candidat al PNL la Primăria Capitalei, critică reacţia primarului general Gabriela Firea ca urmare a avariei care a lăsat sute de blocuri din capitală fără căldură, spunând că aceasta a reacţionat precum un politruc, cu minciuni şi dezinformare.

„Rămâne cum am stabilit – 5 luni! Şi scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greşeală, Bucureştiul!”, afirmă Alexandru.

„Candidata la Primăria Bucureştiului, Gabriela Firea, ne-a amintit ieri cum tratează un politruc un accident cu consecinţe grave pentru cetăţeni: la fel cum tratau politrucii sovietici accidentul de la Cernobîl, cu minciuni şi dezinformare. În loc să rezolve problema”, scrie Violeta Alexandru într-o postare pe Facebook.

Ea afirmă că, deşi avaria Termoenergetica (compania Primăriei Bucureşti) care a lăsat locuitorii din sectorul 2 şi 3 fără căldură şi apă caldă s-a întâmplat vineri la 22:40, Gabriela Firea dă vina pe o creştere a temperaturii furnizate de ELCEN sâmbătă la ora…. 8:45.

Sursa stire bursa.ro