18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Vela anunţă închiderea temporară a mai multor puncte de trecere de la frontiere – 12.03.2020

1 min read

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, închiderea temporară a mai multor puncte de trecere a frontierei la graniţa ţării noastre cu Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Serbia şi Republica Moldova, transmite News.ro.

Marcel Vela a anunţat, în urma unei şedinţe la MAI, că membrii Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă au decis închiderea mai multor puncte de trecere a frontierei care aveau trafic redus.

Astfel, Vela a anunţat că vor fi închise temporar punctele de trecere Turnu, Săcuieni, Salonta şi Valea lui Mihai la graniţa cu Ungaria, punctul de trecere Sighet la graniţa cu Ucraina, vămile de la Negru Vodă, Lipniţa, Dobromir, Zimnicea, Turnu Măgurele şi Bechet prin care se făcea tranzitul din şi către Bulgaria, punctele de trecere Rădăuţi Prut şi Oancea la graniţa cu Republica Moldova. În plus, sunt punctele de trecere a frontierei de la Porţile de Fier 2, Moldova Nouă, Foieni, Lunga, Vâlcan, Drobeta Turnu Severin şi Naideş, care au fost închise unilateral de către autorităţile sârbe începând din 12 martie ora 8.

Pe frontiera cu Serbia rămân deschise punctele de trecere Porţile de Fier I, Moraviţa şi Jimbolia.

Sursa stire bursa.ro