18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Uzinrom Electro Grup comercializeaza diferite modele de intrerupatoare automate Usol

2 min read

Intrerupatoarele automate au devenit optiunea numarul 1 atunci cand vine vorba despre siguranta circuitelor electrice. In ultimii ani tot mai multa lume alege sa inlocuiasca vechile sigurante electrice fuzibile cu intrerupatoarele automate in vederea unei mai mari sigurante in fata suprasarcinilor electrice sau a eventualelor scurtcircuite. Intrerupatoarele automate sunt mult mai eficiente si mai usor de utilizat, indiferent daca vorbim despre locuintele personale, despre spatiile de birouri sau despre spatii avand alte destinatii.

Pe piata intrerupatoarele automate sunt disponibile diferite modele si tipuri de astfel de dispozitive. Intre acestea se remarca din perspectiva calitatii si a diversitatii de modele intrerupatoarele automate Usol, acestea fiind disponibile in oferta celor de Uzinrom Electro Grup din Bucuresti.

Specificatiile intrerupatoarelor automate Usol

In categoria de intrerupatoare automate Usol regasim acele echipamente folosite pentru a asigura conectarea, deconectarea si protectia la suprasarcina electrica si la scurtcircuit pentru instalatiile electrice si pentru consumatorii de joasa tensiune.

In randul intrerupatoarelor automate Usol pot fi gasite o mare varietate de modele si coduri, in functie de mecanismele cu care acestea sunt dotate si in functie de alte aspecte precum curentul nominal, curentii de reglaj ai declansatoarelor, curentul de declansare electromagnetic instantaneu, capacitatea de inchidere la 500V sau numarul de contacte auxiliare.

Astfel, modelele si codurile intrerupatoarelor automate Usol care sunt disponibile in oferta Uzinrom Electro Grup sunt urmatoarele: Usol 100A – 4100, Usol 100A – 4102, Usol 100A – 4104, Usol 100A – 4106, Usol 250A – 4130, Usol 250A – 4131, Usol 250A – 4132, Usol 250A – 4133, Usol 630A – 4730, Usol 630A – 4731, Usol 630A – 4732, Usol 800A – 4200, Usol L 800A – 4201, Usol 800A – 4202. Printre acestea se regasesc intrerupatoare automate cu 3 poli si avand diferite mecanisme, precum mecanismul Declansator Tensiune Minima (DTM), mecanism de Contacte Auxiliare (CA) + Declansator Tensiune Minima (DTM), mecanism de Contacte Auxiliare (CA) sau un mecanism de actionare manuala.

Principalele beneficii ale intrerupatoarelor automate

Toate categoriile de intrerupatoare automate anterior enumerate sunt potrivite pentru toate tipurile de circuite electrice. Aceste echipamente sunt conform standardelor de referinta pentru sistemele electrice actuale, circuite electrice de joasa tensiune. Exista anumite avantaje pentru care aceste intrerupatoare automate sunt cea mai buna alegere.

In primul rand vorbim despre modul foarte simplu de montare si de instalare. Acestea pot fi instalate si montate de oricine are minime cunostinte in domeniul instalarii unor echipamente electrice. Cu toate acestea, pentru cea mai sigura alegere se recomanda sa apelezi la un electrician autorizat. Un al doilea avantaj este dat de faptul ca pot fi folosite pentru a oferi siguranta chiar si in cazul utilizarii unor aparate electrice si electrocasnice mari consumatoare de energie electrica.

Un alt beneficiu al acestor intrerupatoare automate Usol este dat de faptul ca asigura protectia in foarte multe tipuri de aplicatii, de la protectia circuitelor electrice de curent continuu, la protectia distributiei finale de joasa tensiune si pana la protectia in cadrul cladirilor comerciale si industriale cu un consum ridicat de energie electrica. Detalii tehnice suplimentare privind modelele intrerupatoarelor automate Usol comercializate de Uzinrom Electro Grup pot fi gasite pe www.uzinrom.ro.