18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

TRANSFERGO: Transferurile din şi către România s-au dublat anul trecut faţă de 2018 – 10.02.2020

2 min read

TransferGo, compania de transferuri online internaţionale rapide, a intermediat, în 2019, transferuri în valoare totală de 1 miliard de lire sterline la nivel global. TransferGo a înregistrat în 2019 dublarea numărului de clienţi la nivel global, până la nivelul de 1,8 milioane, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Fluxul de bani către India a crescut cu 150% faţă de anul 2018, graţie parteneriatului cu Ripple. În România, o ţară cheie pentru TransferGO, valoarea totală a transferurilor s-a dublat faţă de anul trecut.

Potrivit sursei citate, peste jumătate de milion de transferuri au fost operate către România prin intermediul companiei în 2019. Cele mai multe tranzacţii au fost efectuate prin intermediul aplicaţiei mobile, România fiind ţara cu cea mai mare rată de utilizare, de 80%.

Marius Nedelcu, Director of Brand Marketing & Market Expansion at TransferGo, a declarat: „Utilizatorii români se numără printre clienţii cei mai fideli ai noştri. Ei apreciază în special uşurinţa cu care pot trimite bani acasă şi costurile rezonabile, care pot fi şi cu 90% mai scăzute decât în cazul transferurilor bancare. În medie, un client român economiseşte 120 de lei în comisioane care le-ar fi plătit unor bănci, iar durata medie a transferului este de 2,5 ore. În 2020, ne propunem să dublăm baza noastră de clienţi la nivel global, dar şi în cazul clienţilor români”.

TransferGo oferă servicii rapide şi la costuri mici, sau chiar fără costuri pentru transferurile făcute prin serviciul TransferGO FREE, atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. La nivel global, compania operează în 55 de ţări. Piaţa globală a remitenţelor a depăşit 500 de miliarde de euro in 2018, potrivit Băncii Mondiale.

Sursa stire bursa.ro