15 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Târgul Ghidul Miresei va avea loc în acest weekend la Romexpo – 18.02.2020

2 min read

În perioada 21 – 23 februarie, în Cupola Romexpo, va avea loc Târgul Ghidul Miresei. Aici veţi găsi sute de expozanţi cu mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie, verighete, invitaţii, locaţii, decoruri şi toate celelate servicii necesare organizării unei nunţi sau unui botez de vis.

Ana Haralambie, organizator al evenimentului, a declarat: „Ne pregătim ca întotdeauna să primim viitori miri (şi chiar viitori părinţi pentru botez) din toate colţurile ţării, dar şi mii de cupluri ce lucrează în străinătate şi revin în România special pentru cele 3 zile de târg. Este o ocazie unică de a avea acces la sute de firme de profil reunite sub acelaşi acoperiş. În loc de zeci de vizite şi drumuri după rochii, verighete, costume, invitaţii, locaţii… tinerii însurăţei cumpără un bilet şi au acces vreme de 3 zile la servicii şi produse din toată România”.

În cadrul târgului vor exista şi oferte speciale, dar şi servicii aduse în premieră: limuzină de lux învelită în cristale Swarovski, mărturii parfumate, roboţii-hosstes, prosecco-piano-bar, lenjerie de mireasă pictată manual, precum şi decoruri spectaculoase aflate la graniţa dintre design şi poveste.

Tot în cadrul acestui eveniment, Carmen Brumă va lansa un proiect dedicat viitoarelor mirese. „Se împlinesc doi ani de zile de când am lansat programul de slabit „Intră în rochia de mireasă”. Pentru că s-a bucurat de un real succes, consider că un workshop este un pas firesc pe care trebuia să îl fac pentru a veni în sprijinul celor ce au nevoie de un plus de susţinere şi motivaţie. Înţeleg că organizarea nunţii nu este deloc uşoară, astfel că va fi mai simplu pentru fiecare femeie să ţină o dietă şi un plan de antrenamente atunci când ştie că va putea beneficia de sfaturi în fiecare zi, iar săptămânal de o întâlnire”, a declarat Carmen Brumă.

Sursa stire bursa.ro