Spune-i „la revedere” lui Mark Zuckerberg în 2023: Cum să-ți ștergi contul de Instagram.

An Nou Fericit! Acum este 2023, iar odată cu noul an vine șansa de a o lua de la capăt. Poate că este timpul pentru o nouă rețea socială fără tine?

Probabil că este ușor să-ți spui „ la revedere ” de la Facebook. Majoritatea prietenilor tăi au plecat cu mult timp în urmă. Cu toate acestea, Facebook este doar o parte a gigantului rețelelor sociale a lui Mark Zuckerberg, Meta. Și probabil că folosiți una dintre celelalte platforme ale sale… Instagram.

Dar nici ștergerea Instagram nu ar trebui să fie prea grea. Toate acele mari probleme pe care le are Facebook , ei bine, le are și Instagram: dezinformare , adepți falși , campanii de influență străină , NFT , escrocherii , supraveghere , doar pentru a numi câteva probleme.

Dacă doriți să respectați rezoluția de Anul Nou și să vă deconectați definitiv de rețelele sociale, înseamnă că este timpul să vă luați rămas bun și de la contul dvs. de Instagram.

Deci, ești gata? OK, iată cum să ștergi Instagram din viața ta pentru totdeauna.

Nu puteți șterge din aplicația Instagram

În primul rând: dacă cauți un buton de ștergere undeva în meniurile aplicației tale pentru mobil Instagram (știi, lucrul pe care îl folosesc majoritatea oamenilor pentru a naviga și a posta pe Instagram), te poți opri. Nu vă puteți șterge contul de Instagram prin aplicația mobilă.

Vă puteți șterge contul numai conectându-vă la Instagram din browserul desktop sau mobil .

Descărcați mai întâi datele dvs. de Instagram

Dar înainte de a începe să vă ștergem contul, este posibil să doriți să descărcați mai întâi datele pe propriul hard disk al computerului personal.

Pentru a face acest lucru, conectați-vă la contul dvs. prin intermediul browserului web și faceți clic pe „Setări” (pictograma roată) pe pagina de profil. Faceți clic pe opțiunea „Confidențialitate și securitate” din meniul pop-up, apoi faceți clic pe „Solicitare descărcare” sub Descărcare date.

Captură de ecran a aplicatorului de descărcare de date Instagram cu o săgeată galbenă care indică „Descărcare de date”.

Asigurați-vă că descărcați datele Instagram înainte de a vă șterge toate amintirile. Credit: Captură De Ecran / Instagram

Introdu adresa ta de e-mail și apasă butonul „următorul”. Instagram vă va trimite prin e-mail un fișier descărcabil cu toate datele dvs. în termen de 48 de ore.

Ai datele tale? Bun. Acum, pentru a vă șterge contul.

Ștergeți contul dvs. de Instagram

Conectați-vă la Instagram și faceți clic pe acest link pentru a accesa pagina de ștergere a contului Instagram. Îți ștergi contul din cauza problemelor legate de date? Probleme de confidențialitate? Anunțați Instagram prin opțiunile din meniul derulant.

Captură de ecran despre cum să vă ștergeți contul de Instagram.

De ce ștergi Instagram? Ei bine, vor să știe. Credit: Captură De Ecran / Instagram

După aceea, vi se va prezenta o introducere a parolei. Introduceți parola Instagram și faceți clic pe „Ștergeți-mi definitiv contul”.

Tine minte! Contul dvs., împreună cu toate fotografiile și datele dvs., vor fi șterse definitiv de pe platformă. Nu veți putea să vă înregistrați un cont nou cu același nume de utilizator, așa că asigurați-vă că doriți cu adevărat să vă ștergeți contul înainte de a apăsa butonul respectiv.