15 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

SC DIMCON ROMANIA SRL – Firma rau platnica! Alexandru Liviu CAZACU tepar!

2 min read

Azi vreau sa impartasesc cu voi o intamplare prin care un prieten dupa mai bine de 13 ani de activitate online si-a luat teapa, teapa de aia de amator!

In luna Octombrie a fost contactat de Alexandru Liviu CAZACU administrator al DIMCON ROMANIA SRL (CUI/CIF: 42887405) pentru a realiza un site de prezentare cu nisa servicii de constructii. S-au intalnit, au stabilit detaliile, a primit dovada platii pe mail si a trecut rapid la treaba pentru ca tipul era pe graba.

A cumparat din banii lui domeniu, gazduire si tema, iar in 4 zile site-ul a fost predat conform intelegerii.

Nu voi descrie detaliat tot ce am aflat ca s-a intamplat in fiecare zi timp de mai multe saptamani, va voi face decat un rezumat: desii a primit factura, Alexandru Liviu CAZACU a semnat contractul, prietenul meu a primit pe mail un fel de dovada de plata de la UniCreditBank, a primit confirmarea lui ca a achitat factura, in realitate el nu a primit niciodata banii. Eu il cunosc foarte bine, este de buna credinta si nu ia la puricat clientii sa vada cine sunt, il intereseaza doar sa presteze serviciile cerute, adica wtf cine ar tapi o firma pentru costul unui site?

Drept urmare dupa o saptamana de asteptare a inceput sa se intrebe ce este in neregula cu tipul, mi-a povestit de intamplare si am inceput sa caut informatii despre personaj, si surpriza, tipul este cunoscut ca tepar.

Am gasit mai multe articole pe supervizor.ro, care explica detaliat ca avut mai multe firme si cu ce inselatorii se ocupa, aviz amatorilor!

ATENŢIE! Ţeparul Alexandru Liviu CAZACU a înfiinţat firma DIMCON ROMANIA

https://supervizor.ro/atentie-teparul-alexandru-liviu-cazacu-a-infiintat-firma-dimcon-romania-01/
https://supervizor.ro/alexandru-liviu-cazacu-un-tepar-mic-dar-cu-potential-bilete-la-ordin-fara-acoperire-si-prima-insolventa-la-doar-21-de-ani-1/
https://supervizor.ro/alexandru-liviu-cazacu-a-mutat-tepele-pe-firma-trabag-vest-tribunalul-timis-a-respins-cererea-de-atragere-a-raspunderii-personale-in-cazul-falimentului-aa-cazacu-group/
https://supervizor.ro/atentie-la-firmele-cu-sediul-social-acasa-la-cazacu-una-este-in-insolventa-alta-testeaza-biletele-la-ordin-fara-acoperire-iar-a-treia-abia-a-fost-infiintata/

Se pare ca doar cu asta se ocupa.

„Nu vă faceţi iluzii, nu s-a decis să devină un tip constit, deja a început să ţepuiască şi cu DIMCON ROMANIA SRL! ”

Da, confirm ca DIMCON ROMANIA nu plateste!

Nu vorbim de sume mari, Alexandru Liviu CAZACU are o datorie la firma prietenului meu de 2900 RON, bani pentru care s-a muncit inclusiv noaptea ca sa respecte deadline-ul impus. Daca stia cine este, cu siguranta ar fi evitat aceasta pierdere de bani si de timp.

Aviz pentru agentii si frelanceri

Aparte vremurile in care traim, in care majoritatea clientilor fac mai greu plati, unii pentru ca trec printr-o perioada grea, altii pentru ca asa sunt de fel, noi din aceasta intamplare si eu am invatat o lectie. Asa cum clientii verifica firmele la care apelelaza, pentru siguanta si fiecare client trebuie verificat. Cautarile despre el si firma lui pot sa scoata lor suprafata detalii care sa va faca sa stati departe de colaborari in care sa fiti inselati!

Pe masura ce voi mai gasi informatii despre el voi mai publica. Daca tu ai informatii despre el, la fel anunta-ne! Hai sa ferim pe altii sa fie inselati!

Sursa foto supervizor.ro