24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Real Estate & Construction Forum a ajuns la cea de-a X-a ediţie – 20.02.2020

2 min read

Pe 27 februarie 2020, BusinessMark celebrează cea de-a X-a ediţie a evenimentului „Real Estate & Construction Forum”, care va aduce împreună investitori de pe piaţa imobiliară, dezvoltatori imobiliari, companii de construcţii, companii de consultanţă, birouri de arhitectură furnizori de materiale de construcţii şi tehnologii, comercianţi de materiale de construcţii, societăţi de avocatură şi alţi experţi în domeniu, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cei mai importanţi jucători din industrie se vor reuni la Hotel Raddison Blu din Bucureşti, unde vor analiza situaţia actuală a pieţei de real estate, noile proiecte anunţate, aşteptările şi provocările anului 2020 pentru fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office & residential.

Astfel, se vor aborda subiecte de interes pentru profesionştii din domeniu, precum: influenţa noilor tehnologii asupra profitabilităţii investiţiilor şi redefinirea experienţei utilizatorilor; poziţionarea şi avantajele României faţă de pieţele din regiune, nivelul chiriilor şi evoluţia preţurilor, comparativ cu alte ţări europene; tehnologii inovatoare pentru clădirile inteligente; analiza pieţei spaţiilor de coworking; eficienţa şi sustenabilitatea clădirilor.Aici găsiţi mai multe informaţii despre tematica evenimentului şi modalitate de înscriere.

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noştri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Sursa stire bursa.ro