18 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

RALUCA TURCAN: „Am intrat în linie dreaptă pentru a valorifica fiecare euro pus la dispoziţie de UE” – 05.02.2020

1 min read

Vicepremierul Raluca Turcan anunţă, marţi seara, că „s-a intrat în linie dreaptă pentru a valorifica fiecare euro pus la dispoziţie de Uniunea Europeană”, informează Agerpres.

„Ca atare, am emis ordonanţe de urgenţă care urmăresc: crearea completurilor specializate pentru achiziţii publice; schimbarea perioadelor de soluţionare a contestaţiilor; descentralizarea managementului fondurilor europene; rezerve de implementare a proiectelor în derulare, pentru situaţii neprevăzute; derularea şi finanţarea variantelor ocolitoare de transport de către autorităţile locale; instituirea programului naţional de introducere a alimentării cu gaze naturale în localităţile care se încălzesc cu combustibil solid”, precizează, pe Facebook, vicepremierul Raluca Turcan.

Aceasta susţine că, prin deciziile luate, Guvernul se asigură că din viitorul buget european vor putea fi construite spitale, şcoli şi drumuri.

„Guvernul Orban a demonstrat în numai trei luni că poate atrage fonduri europene în interesul românilor. Am salvat 600 de milioane de euro pe care România risca să-i piardă când am preluat guvernarea şi am atras în plus 400 de milioane de euro. Prin deciziile luate, ne asigurăm că, din viitorul buget european, vom putea construi spitale, şcoli şi drumuri”, mai scrie Turcan.

Sursa stire bursa.ro