18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Primăria Sectorului 4 anunţă că a achiziţionat „nebulizator cu acţiune 3D” pentru dezinfecţia spaţiilor publice – 29.02.2020

2 min read

Primăria Sectorului 4 a anunţat sâmbătă că a achiziţionat echipamente revoluţionare, „nebulizator cu acţiune 3D”, care dezinfectează spaţiile publice în mai puţin de o oră şi care a fost deja utilizat în trei pieţe din sector.

” Având în vedere informaţiile confirmate de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi ai Ministerului Afacerilor Interne privind noile cazuri de gripă în România, Primăria Sectorului 4 îşi ia toate măsurile de precauţie în vederea combaterii acestei epidemii. Primul lucru pe care l-a făcut a fost achiziţionarea unor sisteme unicate în România denumite „Nebulizator cu acţiune 3D”, considerate în lume cele mai eficiente prin care se poate dezinfecta orice spaţiu public, în mai puţin de 60 de minute”, anunţă primăria.

Sistemele realizează nebulizarea unei soluţii pe bază de peroxid de hidrogen (cunoscută sub denumirea de apă oxigenată), în scopul dezinfecţiei oricărei incinte, cu acţiune micro-aerofloră (dezinfecţia aerului din încăperi) şi spectru fungicid, bactericid, virucid şi sporicid de 3ml/mc. Adică, particulele pulverizate sunt atât de mici încât pot intra în orice fantă, orificiu şi inclusiv tavane sau spaţii imposibil de atins în alte condiţii.

Echipamentele au fost deja testate în premieră în România, noaptea trecută, în trei pieţe din Sectorul 4. Ulterior, în caz de necesitate, vor fi folosite şi în şcoli, grădiniţe, spitale şi chiar în instituţiile publice aflate în subordinea Primăriei Sectorului 4.

Aceste sisteme au un impact minim asupra mediului şi nu există niciun risc pentru oameni, dau asigurări reprezentanţii Primărie Sector 4.

Sursa stire bursa.ro