18 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Premier League e pe val. Ce vor face englezii în Liga Campionilor?

3 min read

Considerat de majoritatea fanilor fotbalului drept cel mai puternic și atractiv campionat din lume, Premier League nu dezamăgește nici în acest sezon. Startul fulminant al competiției a propus câteva surprize uluitoare, meciuri spectaculoase, dar și goluri de pus în cărțile de istorie a fotbalului. 

După ce Manchester City a câștigat trofeul UEFA Champions League în 2023, Chelsea s-a impus în 2021, iar Liverpool în 2019, englezii vor încerca să spargă șirul succeselor din doi în doi ani la nivel european și să se impună în sezoane consecutive. 

Ce vor face englezii în UCL și cum pot profita pariorii

Din păcate pentru ei, două dintre fostele câștigătoare, adică Chelsea și Liverpool, nu sunt înscrise în competiție în acest sezon, după clasările slabe din campionat. Echipe cu deosebit pedigree european și multiple câștigătoare ale UCL și Europa League, Chelsea și Liverpool le pasează torța, în acest sezon, lui Arsenal și Newcastle United.

Cele două cluburi au parte de grupe diferite, însă lipsa de experiență recentă pe plan continental le-ar putea afecta. Arsenal nu a mai jucat în UCL din 2017, în vreme ce Newcastle nu s-a mai calificat în Liga Campionilor din sezonul 2003-2004! Așadar, “coțofenele“ revin în prim-planul fotbalului european după nu mai puțin de 20 de ani. Iată cum arată situațiile din grupa fiecărei echipe din Premier League.

Grupa A

Este grupa din care face parte Manchester United, alături de Bayern Munchen, Galatasaray și FC Copenhaga. Conta pentru calificarea englezilor mai departe este de 1,10, în vreme ce câștigarea grupei de către Manchester United este cotată cu 2,80. Misiunea elevilor lui Erik ten Hag se anunță a fi una dificilă, în condițiie în care Bayern este un adevărat colos al fotbalului continental, în vreme ce Galatasaray s-a întărit foarte mult în vară.

Grupa B

Din Grupa B face parte Arsenal, care va trebui să le înfrunte pe Sevilla, PSV Eindhoven și RC Lens. Pentru Arsenal, misiunea calificării se anunță a fi o simplă formalitate, iar cei care pariază acum live pe fotbal pot să beneficieze de o cotă de 1,40 pe care o au “tunarii“ la câștigarea grupei. Calificarea lor este cotată doar cu 1,08. Chiar dacă au statut de favoriți, elevii lui Arteta vor avea câteva lupte grele de purtat, contra celor de la Sevilla și PSV, în vreme ce Lens poate fi o surpriză a competiției.

Grupa F

Sorții au trimis-o pe Newcastle în grupa F, alături de trei dintre cele mai importante nume din lumea fotbalului european. “Coțofenele“ dau piept cu PSG, AC Milan și Borussia Dortmund. Cota pentru o calificarea a oamenilor lui Eddie Howe este de 1,55, aceștia fiind cotați cu 3,25 la câștigarea grupei. Newcastle este, practic, considerată a fi cea de-a doua cea mai puternică echipă din grupă, însă pariorii experimentați știu că misiunea englezilor va fi extrem de dificilă.

Grupa G

Această grupă este o adevărată formalitate pentru Manchester City, deoarece din ea fac parte RB Leipzig, Steaua Roșie Belgrad și Young Boys Berna. “Cetățenii“ au cota 1,01 la calificare și 1,10 la cucerirea grupei. 

În concluzie, dintre echipele englezești, Manchester City are cea mai simplă misiune în grupe, în vreme ce pentru Newcastle calificarea se anunță a fi una greu de obținut. Pariază cu încredere pe favoriții tăi și urmărește îndeaproape modificările de cote!

Sursa foto: Unsplash.com