24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Peste 400 de farmacii Dr.Max se deschid în România – 11.02.2020

2 min read

2020 este anul în care Dr.Max intră oficial în viaţa românilor cu peste 400 de farmacii în toată ţara, acoperind cele mai importante oraşe şi zone geografice. Printre alte oraşe de pe harta României, Dr.Max va fi prezent în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov şi Constanţa, se arataă într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

După o analiză detaliată a nevoilor consumatorilor români în ceea ce priveşte piaţa de retail a farmaciilor, Grupul A&D Pharma a decis să raspundă nevoilor pieţei cu două branduri distincte: Dr.Max şi Sensiblu. Lanţul de farmacii Sensiblu va continua, astfel, să răspundă nevoilor clienţilor din mediul urban, în căutare de produse de frumuseţe şi wellness, prin oferte premium, locaţii de top şi servicii de cea mai bună calitate, în peste 200 de farmacii din ţara noastră. Cu această nouă strategie de retail, A&D Pharma îşi propune să devină lider pe piaţa de profil din România.

Începând de astăzi, misiunea brandului Dr.Max este să ofere cele mai bune produse la preţuri accesibile, în toată România, punând accent în special pe nevoile pacienţilor cu afecţiuni cronice, ale seniorilor şi ale tinerelor mame.

Totodată, în farmaciile Dr.Max fiecare client poate beneficia de oferte speciale, valabile exclusiv cu cardul de loialitate Dr.Max.

Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma Group, a declarat: „Vrem să contribuim la îmbunătăţirea nivelului de sănătate, pornind de la nevoile reale ale consumatorilor care se află în centrul modelului nostru de business. Acest lucru se reflectă în tot ceea ce reprezintă brandul Dr.Max: un raport excelent calitate-preţ, proximitate, oferte personalizate şi servicii de relaţii cu clienţii la cele mai ridicate standarde. Sperăm că românii vor descoperi în Dr.Max un partener de încredere pentru o viaţă mai sănătoasă, un partener care le oferă produse şi servicii de calitate la preţuri accesbile. Prin tot ceea ce facem, ne dorim să devenim prima alegere a oamenilor atunci când vine vorba de achiziţionarea de produse farmaceutice.”

Brandul Dr.Max este prezent şi în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia şi Italia şi are acelaşi obiectiv de a contribui la îmbunătăţirea nivelului de sănătate a consumatorilor, oferind o gamă extinsă de medicamente şi servicii farmaceutice. Dr.Max este un brand modern care are curajul să inoveze şi să ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente soluţii pentru o viaţă sănătoasă, cu produse de calitate la preţuri accesibile.

Sursa stire bursa.ro