18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

PENTRU AL NOUALEA AN CONSECUTIV: Saint-Gobain se află în topul celor mai inovatoare companii din lume – 20.02.2020

2 min read

Saint-Gobain a fost desemnată, pentru al nouălea an consecutiv, drept una dintre cele mai inovatoare 100 de companii şi instituţii din lume, potrivit clasamentului realizat de Clarivate Analytics – „Top 100 Global Innovators”, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Pierre-Andre de Chalendar, Preşedinte – Director General al Grupului Saint-Gobain, a declarat : „Saint-Gobain inovează în permanenţă alături de partenerii şi clienţii săi – fie că este vorba de startup-uri sau de companii consacrate – precum şi cu mediul academic. Drept urmare, un produs din 4 vândut astăzi de Grup nu exista acum cinci ani. Acest lucru încurajează competitivitatea şi progresul permanent, iar pentru angajaţii noştri este o sursă de mândrie”.

Potrivit sursei citate, această distincţie este o recunoaştere a importanţei majore pe care Saint-Gobain o acordă inovaţiei, cercetării şi dezvoltării. Totodată, recompensează expertiza şi angajamentul demonstrate de echipele noastre din întreaga lume. De asemenea, arată determinarea noastră de a lansa în permanenţă pentru clienţii noştri soluţii noi şi variate care răspund provocărilor actuale legate de confort şi stare de bine, responsabilitate, productivitate şi performanţă.

Ovidiu Păscuţiu, Director General al Grupului Saint-Gobain în România, a menţionat: „Includerea noastră în acest clasament pentru al nouălea an consecutiv este o confirmare a succesului investiţiei constante în cercetare şi în dezvoltarea unor produse şi soluţii de înaltă calitate. Inovaţia este unul dintre cei mai importanţi piloni ai Grupului Saint-Gobain, oferind valoare adăugată prin îmbunătăţirea confortului oamenilor şi minimizarea impactului asupra mediului înconjurător”.

Pentru dezvoltarea acestor soluţii, Saint-Gobain deţine opt centre transversale de cercetare şi numeroase unităţi dedicate cercetării şi dezvoltării, axate pe linii specifice de produse sau pe necesităţi regionale. Pentru protejarea şi promovarea inovaţiilor sale, Grupul depune aproximativ 400 de brevete în fiecare an.

Sursa stire bursa.ro