24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

ORBAN: „Nu au fost ordonanţe de urgenţă care să îi scape pe puşcăriabilii din PSD” – 05.02.2020

2 min read

Premierul Ludovic Orban spune că ordonanţele date în şedinţa de Guvern de marţi seara nu sunt OUG care să îi scape pe „puşcăriabilii din PSD”, ci sunt ordonanţe care rezolvă problemele românilor, menţionând că emiterea acestora a fost făcută în deplină transparenţă.

Orban a fost întrebat, miercuri, dacă se justifica procedura de urgenţă pentru atât de multe acte normative, spunându-i-se că şi PSD a criticat Guvernul pentru numărul mare de ordonanţe de urgenţă.

„Românii nu aşteaptă de la Parlamentul dominat de PSD nimic, în schimb aşteaptă de la Guvernul pe care îl conduc să rezolvăm problemele României, să rezolvăm problemele pe care le au. O să discutăm în detaliu acest subiect cu obiectul de reglementare al ordonanţelor şi de ce a fost necesară să emitem aceste ordonanţe de urgenţă. Emiterea acestor ordonanţe de urgenţă s-a făcut în deplină transparenţă şi nu au fost ordonanţe de urgenţă care să îi scape pe puşcăriabilii din PSD, ci sunt ordonanţe de urgenţă care rezolvă problemele României şi ale românilor”, a spus Orban.

El a mai spus că după moţiune conducerea PNL se va întruni şi va lua deciziile care se impun.

Orban a menţionat: „După moţiune, în funcţie de rezultat, vom convoca conducerea PNL şi vom lua toate deciziile care se impun. (…) Suntem pregătiţi de orice variantă. ”

Sursa stire bursa.ro