26 februarie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Om de afaceri: TOP 5 lucruri ce nu trebuie să lipsească din mașină pentru călătorii cât mai confortabile

3 min read

A fi om de afaceri nu este deloc ușor, mai ales atunci când job-ul tău include multiple deplasări și, evident, ore petrecute departe de cei dragi. Atunci când călătorești mult în interes de serviciu, timpul este extrem de important, însă în aceeași măsură și confortul tău, deoarece vei dori să fii în formă mereu și gata pentru orice întâlnire. Din acest motiv, atunci când te deplasezi cu mașina, vei avea nevoie de câteva lucruri esențiale, astfel încât când ajungi la destinație să fii gata de o nouă întâlnire de afaceri. 

Iată ce nu trebuie să-i lipsească mașinii tale: 

1. Suport pentru telefon

Pentru a te putea descurca mult mai ușor, e necesar ca în mașina ta să existe un suport de telefon. Îl vei putea utiliza atunci când vei pune aplicația de GPS, vei putea vedea în timp real notificările pe care le primești, iar dacă este ceva urgent vei putea opri și rezolva acel aspect, sau vei putea să preiei apeluri, evident folosindu-te de difuzorul telefonului sau al mașinii. 

2. Încărcător

Nu îți vei dori să rămâi fără baterie la telefon atunci când ai de parcurs un drum mai lung, așa că echipează-ți mașina cu un încărcător universal, astfel încât acesta să se potrivească oricărui tip de telefon mobil. Însă, asigură-te că de fiecare dată când părăsești mașina acesta este scos din priza mașinii și nu va fi un consumator care să îți descarce bateria.

3. Cauciucuri adecvate

Siguranța ta este prioritară, motiv pentru care e necesar să te asiguri că automobilul este cât se poate de ok. Unul dintre aspectele cărora e necesar să le acorzi o atenție deosebită sunt cauciucurile. Acestea trebuie să fie adaptate fiecărui sezon, de vară și de iarnă, și trebuie schimbate atunci când durata lor de viață expiră. În cazul în care ești în căutare, găsești aici gama de anvelope Hankook, la e-roti.ro, disponibile în diverse modele, tocmai pentru a fi adaptate oricărei mașini. 

4. Roată de rezervă și trusa de scule 

Indiferent dacă ești sau nu om de afaceri, cele două trebuie să fie nelipsite din portbagajul tău. În acest fel, vei fi sigur că, în cazul unor situații neprevăzute, vei avea instrumentele necesare pentru a-ți schimba roata și pentru a ajunge la destinație. 

5. Lichid de parbriz și ulei 

Din când în când vei fi nevoit să verifici și să completezi, dacă e necesar, lichidul de parbriz și uleiul de motor. Deși acestea pot fi cumpărate din orice benzinărie, e de preferat să le ai mereu cu tine în portbagaj, deoarece ce nu știi niciodată când vei avea nevoie de ele și nu ești în apropiere niciun unui astfel de magazin. 

Pe lângă cele menționate anterior, poți să mai pui în mașina ta orice consideri că îți va fi de folos și îți va aduce confortul pe care ți-l dorești. 

Sursa foto: pexels.com