18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Oferte Mercedes-Benz: GLC vs. GLE – comparator dotări de siguranța

3 min read

Noile modele GLE Și GLC de la Mercedes sunt remarcate de conducătorii auto din punct de vedere estetic, pentru numeroasele elemente inovative de design și detalii tehnice și mai ales pentru echipările de siguranță.

Modelul Mercedes GLE este dotat cu sisteme de asistență create pentru a asigura o călătorie plăcută și confortabilă.

Noul Mercedes GLC se remarcă și el prin elemente de siguranță, care îl fac preferatul multor admiratori ai brandului Mercedes.

Poți opta pentru autoturismul dorit din selecția de oferte Mercedes-Benz & Iveco pe site-ul auto-schunn.ro – dealer autorizat si partener Mercedes-Benz in Romania.

Să vedem așadar ce elemente esențiale de siguranță sunt instalate la bordul acestor modele GLE și GLC de la Mercedes.

Noul GLE – dotări de siguranță

Siguranța de excepție a noului GLE este datorată unor pachete de dotări de ultimă generație care impresionează prin performanțe.

Pachetul de asistență la rulare este un prim pas spre modul autonom de conducere, datorită asistenței active pentru păstrarea distanței între vehicule limitarea vitezei asistență activă la bracare sau oprire în caz de urgență.

Frânarea controlată și funcția de asistență la virare ajută la controlul mai precis al autoturismului și la o mai bună manevrabilitate.

Parcarea este mult mai relaxată cu ajutorul combinației dintre asistență activă la parcare și și facilitățile oferite de camera video 360 ° pentru lărgirea vizibilității oferind inclusiv vedere virtuală de sus.

Manevrele în parcare sunt facilitate de camerele video și afișajul pe panoul de bord cu ajutorul săgeților, în așa fel încât sunt evitate aproape în totalitate obstacolele iar riscul de coliziune este redus.

Pachetul de oglinzi rabatabile electric oferă un plus de siguranță la bord iar funcția de protecție a autovehiculului URBAN GUARD este una din dotările originale de excepție pentru securitatea șoferului și pasagerilor noului GLE.

Monitorizarea eficientă a poziției autovehiculului și detectarea modificărilor de poziție conduce la o siguranță sporită împotriva furturilor.

Noul GLC – dotări de siguranță

Pachetele de dotări de siguranță ale modelului GLC Coupé se remarcă prin performanțe sporite care oferă confort la volan, în orice situație.

Funcția de protecție a autovehiculului URBAN GUARD declanșează o alarmă în caz de furt sau spargere, detectând la timp orice coliziune.

Pachetul de asistență la rulare cuprinde mai multe componente ingenioase, menite să ofere un plus de autonomie.

Asistența activă de limitare a vitezei și adaptare a acesteia la trafic și condițiile meteorologice este apreciată de numeroși șoferi.

Manevrabilitatea sporită este generată de asistența activă la frânare și viraje, completată de asistența la bracare pentru manevre de evitare și asistența activă pentru unghiul mort. Aceste funcții de avertizare sunt de un real folos atunci când trebuie să iei decizii rapide la volan.

Sistemul de parcare cu cameră video ajută șoferul să găsească în mod optim locul de parcare, să identifice intrările și ieșirile din spații înguste datorită vizibilității extreme oferite de camera 360.

Pachetul de oglinzi este practic și comod de utilizat deoarece oglinzile exterioare sunt pliabile și rabatabile oferind o vizibilitate sporită.

Funcția anti-orbire automată protejează ochii în timpul șofatului iar iluminarea este perfect adaptată condițiilor de trafic.