18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Nicolae Stanciu a donat bani pentru Dinamo

1 min read

Un internațional român, fost jucător reprezentativ al echipei Steaua, a donat o sumă de bani pentru programul doar Dinamo București, inițiat de suporterii ”câinilor roșii” care strâng fonduri pentru a pune umărul la redresarea financiară a clubului patronat de Ionuț Negoiță.

Suporterii dinamoviști au demarat acest program după ce finanțatorul echipei pe care o susțin a declarat că nu mai dorește să facă nicio investiție la gruparea bucureșteană.

Fostul stelist care sprijină echipa alb-roșie este Nicolae Stanciu, în prezent legitimat la clubul Slavia Praga din Cehia. “Gestul lui faţă de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă ştim că n-a făcut-o pentru a atrage atenţia. Este bine educat şi nu-i lipseşte modestia. Soarta a făcut să ne fie rival. I-am aplaudat golurile date pentru Naţională, iar acum aplaudăm gestul acesta parcă inspirat din povestea pascală, unde Cel răstignit se roagă pentru soldaţii care îl ţintuiesc în piroane.

Ieri am vorbit cu Nicolae Stanciu şi l-am întrebat cu uimire şi recunoştinţă de ce a făcut asta. <Pentru că fotbalul românesc nu-şi permite să piardă o echipă ca Dinamo.> Gestul lui reprezintă şi un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenenţe, simpatii şi rivalităţi. RESPECT, STANCIULE!”, au scris reprezentanţii PCH pe Facebook.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro