Mobila la comanda? O alegere ideala!

canapea? A afla ca doar cheltui mii de RON pe setul de dormitor identic pe care il are un prieten poate fi cel putin frustrant. Cu toate acestea, cumpararea de mobilier la comanda poate elimina aceste preocupari.

Mobilierul  ar trebui sa reflecte personalitatea si stilul vostru de viata. Asta nu inseamna ca trebuie sa platesti cu mult mai mult decat ofera un showroom. Da, vei plati ceva mai mult pentru mobilier facut la comanda decat pentru o piesa de serie, dar va merita.

Fie ca iti mobilezi prima casa, fie ca o remobilezi pentru a zecea oara, optarea pentru mobilier personalizat, realizat manual, in detrimentul productiei de masa, iti poate duce casa la urmatorul nivel.

Exista cinci beneficii ale achizitionarii de mobila la comanda Bucuresti:

-Calitate superioara;

-Investitie buna;

-Este unica;

-Functie si potrivire perfecte;

-Culoare si dimensiune exacte.  

Pentru a obtine mobilier de calitate superioara, fabricat in masa, probabil ca va trebui sa mergi la showroom-uri de designer si sa platesti preturi mai mari. 

Cealalta optiune este mobilierul la comanda fabricat dupa specificatiile tine de la firmele specializate in asa ceva. Fabricantul va acorda atentie fiecarui detaliu, asigurandu-se ca produsul finit corespunde asteptarilor tale. Aminteste-ti, atunci cand platesti pentru mobilier la comanda, obtii o calitate de lunga durata in acelasi timp.

Unii oameni echivaleaza in mod natural mobilierul personalizat cu mobilierul de designer. Nu este cazul. Desigur, poti merge pe calea designerului daca doresti. Cu toate acestea, obiceiul nu inseamna intotdeauna preturi mari.

Designerul va lucra cu un producator de mobila la comanda pentru a ramane in limitele bugetului tau pentru proiect. Optiunile pentru lemn, stil si materiale vor ajuta la crearea unui aspect unic, fara a sparge banca.

Spre deosebire de canapeaua standard de showroom, disponibila in trei culori diferite, ai optiunea de a alege dintr-o multitudine de tesaturi si modele. Cu mobila la comanda piesele realizate vor fi unice, diferite de cele pe care nu le vei vedea in casa vecinului tau.

Imaginatia ta si a designerului cu care coalborezi pot fi puse la lucru pentru a crea o piesa de mobilier care vorbeste viselor, dorintelor si nevoilor tale. Functia si potrivirea sunt doua motive principale pentru care oamenii apeleaza la producatorii de mobilier la comanda. Poate ca ai un perete cu forma ciudata si ai nevoie de o unitate de perete care sa umple spatiul, sau poate doresti sa ai compartimente ascunse sau rafturi unice pentru a-ti expune obiectele de colectie. A avea mobilier construit la comanda, conform specificatiilor spatiului tau, este mai bine decat sa mergi mereu cu o ruleta de masurare de la showroom la showroom.

In primul rand, ne uitam la functie. Ce ai nevoie pentru a face piesa de mobilier? Apoi ne intoarcem la spatiu si luam in considerare potrivirea. Indiferent de nevoia si cerintele tale, mobilierul personalizat, lucrat manual, iti poate oferi raspunsul. Fie ca esti in cautarea simplitatii sau a unei piese complexe, nevoile tale se pot transforma in modele spectaculoase.