18 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Martin Tudor a murit după un infarct! Fostul portar al Stelei avea 43 de ani

2 min read

Martin Tudor (43 de ani), fost portar la Steaua, a murit luni. Tudor se afla la Reșița și a suferit un infarct care i-a fost fatal fostului goalkeeper, scrie gsp.ro.

Martin Tudor a murit în casa prietenei lui, în bucătărie. Acesta se afla la masă, iar după ce s-a ridicat s-a simțit rău. În prezent, trupul lui Martin Tudor se află la spital pentru autopsie. Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat la Jiul Petroșani la 20 de ani, iar în 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare. După doar doi ani a ajuns la Steaua și s-a impus rapid în poarta echipei roș-albastre, câștigând duelul cu Eugen Nae și Tibi Lung și fiind decisiv în victoriile Stelei.

Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și U Cluj. S-a retras în 2010 și a devenit antrenor cu portari. A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.

Ca jucător are trei trofee cu Steaua: 2 titluri de campion (2001, 2005) și o Supercupă (2001).

Reacții după moartea lui Martin Tudor: (sursa gsp.ro)

„Sunt devastat… Am aflat acum vestea. A făcut infarct, săracul! Nu-mi vine să cred. Ce tragedie! Știu doar că era la Reșița și a făcut infarct.  N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte”, a declarat Gheorghe Chivorchian. Acesta a fost cel care l-a adus în 2017 pe Tudor la Daco-Getica.

„Nu-mi vine să cred! Este o veste… Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treaba. Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic…”, a declarat Daniel Oprița, fostul său coleg.

„Sunt șocat! Nu pot să vorbesc de Tudor acum… Nu-mi vine să cred! Înțelegeți-mă, va rog!” Adrian Neaga, fost coleg cu Martin Tudor la Steaua.

Sursa foto: Gazeta Sporturilor

Sursa stire mondonews.ro