24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

LUDOVIC ORBAN: „Nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament” – 02.02.2020

2 min read

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, că nu ştie ce se va întâmpla în Parlament, dar că nu se lasă judecat de actuala majoritate parlamentară despre care spune că „nu are nicio legătură cu interesul României”.

„O spun limpede: nu ştiu ce se va întâmpla în Parlament dar v-o spun clar: nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament care n-are nici legătură cu interesul României. Nu-mi e teamă de ei, şi indiferent de ce se va întâmpla în următoarea perioadă, noi avem un singur lucru de făcut: să răspundem aşteptărilor românilor, să ne ducem către fiecare român, să le arătăm visul nostru, credinţa noastră şi puterea de a le realiza. Să reuşim în toate alegerile care vor urma, indiferent că-s alegeri într-un tur, în două tururi, cu alegeri directe, cu alegeri indirecte, că vor fi parlamentare la termen sau anticipate, să câştigăm alegerile pentru că doar astfel România poate să ajungă la realitatea e care o visez eu şi o visaţi fiecare dintre voi!”, le-am mai transmis Ludovic Orban celor prezenţi.

De asemenea, premierul a precizat că, de şapte ani, administraţia „a fost populată cu oameni care nu vor să asculte de miniştri, care aleg calea cea mai uşoară, adică să nu facă nimic, care încearcă să împacheteze miniştrii spunându-se că nu se poate”.

„Vom curăţa administraţia”, a declarat Ludovic Orban, spunând că este important spiritul antreprenorial în ceea ce îi priveşte pe angajaţii sistemului public.

Primul ministru a lăudat modul în care liberalii au făcut performanţă în administraţia locală, spunând că sunt „ani lumină” între administraţiile conduse de liberali şi cele conduse de PSD.

Sursa stire bursa.ro