24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Ghid util pentru a-ti cumpăra anvelope noi – Afla tot ce trebuie să știi

3 min read

Achizitionarea anvelopelor noi poate fi o operatiune destul de anevoioasa. Te confrunți cu o gamă foarte variata de mărci de anvelope, multe dimensiuni și tipuri de anvelope din care poți alege, așa că este destul de ușor să fii confuz. Dar nu vă faceți griji: acest ghid vă va oferi informațiile esențiale de care aveți nevoie pentru a face alegerea corectă a anvelopelor pentru vehiculul dvs. In functie de bugetul pe care doriti sa-l alocati.

Înainte de a-ti cumpara un set nou de cauciucuri, va trebui să răspunzi la următoarele întrebări:

  • De care tip de cauciucuri ai nevoie pentru mașina ta?
  • Câți kilometri as vrea sa parcurg cu anvelopele pe care le urmeaza sa le cumpar?
  • Câti bani sunt dispus sa cheltuiesc pentru anvelope?

Vei putea cumpara de pe vadrexim.ro anvelopele all season,  pe care le poti folosi atat vara cat si iarna dar fara a obtine performante prea bune de la masina ta in nici unul din cele  doua anotimpuri, anvelope vara  pentru anotimpul cald și  anvelope de iarna pentru sezonul rece.

Marea majoritate a vehiculelor de astăzi vin cu anvelope de vara sa anvelope pentru toate anotimpurile care sunt concepute pentru a oferi o capacitate universală acceptabilă pe tot parcursul anului și în toate condițiile meteorologice.

Aceasta înseamnă o călătorie rezonabilă și o manevrabilitate respectabilă, rulare silențioasă, aderență bună pe vreme umedă și o anumită capacitate pe zăpadă.

Având în vedere posibilitatea folosirii lor pentru toate anotimpurile, majoritatea proprietarilor de mașini le lasă pe timpul iernii și se așteaptă ca anvelopele lor să ofere toată tracțiunea de care au nevoie pe drumurile înzăpezite și înghețate. Dar majoritatea anvelopelor pentru toate anotimpurile sunt marginale în zăpadă; anvelopele iarnă dedicate, cunoscute și ca anvelope de zăpadă, oferă o tracțiune mult mai bună atunci când cade zăpada.

Cauciucuri de vara

Acest termen este o denumire greșită, deoarece acest tip de anvelopă ar trebui numit pe bună dreptate cauciuc „trei sezoane”. Anvelopele de vară sunt concepute special pentru a oferi tracțiune pe vreme uscată și umedă, pe vreme moderată sau caldă.

Acestea măresc răspunsul la direcție, măresc tracțiunea în viraje cu un ordin de mărime și vă opresc vehiculul la distanță mult mai mică. Dar o fac cu un cost: majoritatea anvelopelor de vară funcționează bine doar la temperaturi de peste 7 grade C.

Cauciucuri de iarna

Anvelopele de iarnă sunt proiectate să funcționeze bine în lunile cu vreme rece, dar nu se descurcă și nu se uzează la fel de bine ca anvelopele all-season sau de vară odată ce vremea se încălzește. Aceste cauciucuri ar trebui sa fie al doilea rand de anvelope la masina ta.

Pentru a afla mai multe informatii sau pentru a comanda un set nou de cauciucuri sau jante intra pe https://www.vadrexim.ro/, tel. 0730710764, au LIVRARE GRATUITA la 4buc Oriunde in Romania si MONTAJ la Cumparare.