Găsește ușor accesorii drăguțe pentru pisici

Ai o pisică care iubește să atragă atenția ta și a semenilor tăi? Îți place să faci mica felina din casa ta să se simtă memorabilă și adorabilă? Atunci cu siguranta investesti mereu in mâncare potrivita pentru pisici, gustări și alte accesorii pentru a completa colecția pentru micul tău animal de companie. Nu uita nici de jucăriile pentru pisici, castroanele, paturile, cutiile de nisip și alte accesorii.

 Pentru momentele in care pisica ta se plictisește, alege accesorii si activitati care o stimulează și o mențin activa

Pisica ta se plictisește când este singură acasă? Multe pisici de interior, deși sunt ferite de pericolele lumii exterioare, pierd activitatile pe care le poate oferi lumea exterioară. Din aceasta cauza, micul animal ar trebui să aibă acces la alternative, cum ar fi cele mai bune jucării pentru pisici, cele mai bune ansambluri de joaca pentru pisici și cele mai bune hrănitoare.

Pisicile de interior primesc stimulare doar din ceea ce se află în casa lor, așa că este important să le oferiți cât mai multe activități și oferte de petrecere a timpului, posibil. Acest lucru nu numai că îi va oferi prietenului tău felin stimularea pe care o tânjește pentru a-l împiedica să devină deprimat și anxios, dar, de asemenea, îți va salva mobila de un comportament potențial distructiv.

Sa nu uitam nicio clipa – faptul ca pisicile locuiesc doar in locuinta inseamna ca acestea trăiesc mai mult și le protejează de bolile felinelor; totusi, sa ne asiguram că sănătatea lor mintală nu suferă în proces.

Pentru a te ajuta să te asiguri că pisica este menținută activă și fericită, iata cateva practici recomandate pentru a ne asigura că mica felina are tot ce ii trebuie pentru a-i preveni oboseala si plictiseala.

  1. Jucării

Acestea sunt o modalitate excelentă de a descuraja plictiseala, dar pisicile sunt creaturi fine, așa că este esențial să găsești jucaria potrivită pentru pisica ta. Chiar și atunci când găsești una pe care o iubeste, noutatea acelei jucării poate sa se estompeze în curând. De aceea este important să oferi pisicii tale varietate în cutia de jucării. Merită sa rotesti accesul la jucării de-a lungul timpului, pentru a-i menține interesul. Nu uita sa te joci cu pisica si cu noile jucării pentru a o ajuta să rămână implicata.

Descopera aici accesorii pentru pisici si comanda online, cu livrare rapida!

Pe langa clasicele mingi, undite sau soricei, pentru momentele în care sunt singure,  investiți într-una dintre cele mai bune jucării interactive pentru pisici. Deși sunt mai scumpe, pot să-ți țină prietenul blănos amuzat ore în șir și adesea au setări care vor face ca jucăria să prindă viață în diferite momente ale zilei pentru a le reactiva interesul după un timp.

De asemenea, pisicilor le place să se joace cu orice este nou în mediul lor de viață – chiar și dacă lasi o minge de ping-pong sau un capac mare de sticlă, micul obiecte o poate face pe pisica să alerge prin bucătărie și să se distreze.

  1. Oferă-le o vedere

Pisicile adoră să privească lumea din confortul propriei case și își vor petrece ore întregi uitându-se pe ferestre la orice activitate care se petrece afară. Asigură-te că pisicuța ta are acces la camere cu ferestre, astfel încât să își poată satisface dorința de a vedea ce se întâmplă în jurul locului în care traieste.

Un studiu care a implicat 577 de pisici a arătat că, atunci când li se oferă acces, pisicuțele petrec în medie 2 ore privind pe fereastră – unele petrecând chiar si 5 ore pe zi bucurându-se de priveliște. Le poți ajuta plasând un turn pentru pisici lângă o fereastră, astfel încât să aibă un loc înalt din care să judece vecinii.

  1. Mobilier pentru pisici

Pisicile adoră să fie sus și le place să zgârie, așa că un turn pentru pisici sau un stâlp de zgâriat  este o investiție grozavă. Multe turnuri pentru pisici includ găuri pentru ascuns sau piese interactive – așa că asigurați-vă că vă cercetați pentru a găsi cel mai bun produs pentru pisica de acasa.

  1. Timp de joacă

Cu siguranță, pisicile necesită mai puțină întreținere decât câinii, dar asta nu înseamnă că nu necesită întreținere. Majoritatea pisicilor au nevoie de timp de joacă cu oamenii, mai ales dacă sunt lăsate singure pentru perioade lungi de timp. Pentru a compensa acest lucru, este vital să vă programați o perioadă individuală cu animalul de companie. Nu există practic nicio limită pentru cantitatea de jucării disponibile – puteți obține un breloc laser sau ceva la fel de simplu ca un soarece de jucărie.