15 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

GABRIELA FIREA: „Hotărârea mea este aceea de a candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei” – 01.02.2020

2 min read

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că va candida pentru încă un mandat în fruntea Primăriei Generale indiferent de modul în care se vor organiza alegerile – în unul sau două tururi de scrutin şi indiferent de numărul de zile de vot, informează News.ro.

Potrivit sursei citate, Firea spune că schimbările la legislaţia electorală sunt făcute de liberali pentru că aceştia „nu sunt atât de valoroşi pe cât s-au prezentat”.

„Conducerea partidului la nivel naţional, conducerea PSD Bucureşti, dar, cred că cel mai important, hotărârea mea este aceea de a candida pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei şi am făcut această declaraţie în urma consultării cu colegii şi cu familia înainte de a se afla câte tururi – trei, patru, nouă – de scrutin vor fi. Prin urmare, nu pot acum să dau înapoi doar pentru faptul că, din cauza motivaţiei evidente, oamenii nu sunt atât de valoroşi pe cât s-au prezentat, şi mă refer la cei de la PNL, încearcă alte subterfugii politice în ideea că vor câştiga pe această variantă, nu prin programe şi prin competenţă”, a afirmat Gabriela Firea sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Aceasta a spus că îşi menţine decizia de a candida „indiferent de numărul de zile de vot”.

„Nu vreau să fug, nu am motive să fug, nu-mi este ruşine cu activitatea mea, vreau să închei ceea ce am început şi să deschid alte proiecte în mandatul următor”, a adăugat Gabriela Firea.

Sursa stire bursa.ro