15 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Facebook şi-a anulat un eveniment important din cauza epidemiei – 02.03.2020

2 min read

Facebook a anunţat joi că îşi va anula conferinţa anuală destinată dezvoltatorilor, iar Microsoft i-a urmat exemplul retrăgându-se de la o conferinţă de gaming programată pentru luna viitoare, din cauza îngrijorării provocate de epidemia de coronavirus.

„În loc de evenimentul F8, plănuim alte modalităţi prin care comunitatea noastră să se reunească prin intermediul unei serii de evenimente locale, video-uri şi conţinut transmis online”, a spus Konstantinos Papamiltiadis, director pentru parteneriate la Face­book. Conferinţa, care a atras anul trecut 5.000 de persoane din toată lumea, ar fi urmat să aibă loc pe 5-6 mai, în San Jose, California.

Microsoft intenţionează să organizeze pe 16-18 mai numai un eveniment online. Anterior, Facebook s-a retras de la Conferinţa Dezvoltatorilor de Jocuri, care ar trebui să aibă loc la San Francisco. În California, o persoană a fost depistată miercuri cu coronavirus, numărul total de cazuri din Statele Unite urcând la 15, potrivit Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor. Agenţia a avertizat că există posibilitatea răspândirii în comunitate a coronavirusului. La începutul aces­tei luni, a fost anulată conferinţa anuală The Mobile World Congress (MWC), după retragerea în masă a expozanţilor din cauza temerilor provocate de epidemie. AT&T, Verizon Communications şi International Business Machines s-au retras anterior de la conferinţa pentru securitate cibernetică RSA, programată pe 24-28 februarie. Google a anunţat că in­tenţionează în continuare să organizeze conferinţa sa pentru dezvoltatori aşa cum este planificat, pe 12-14 mai, dar că monitorizează evoluţia crizei coronavirusului.

Sursa stire bursa.ro