24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Ești inhibată în pat? Iată care sunt cele mai comune motive pentru care nu te simți suficient de relaxată în timpul actului sexual!

3 min read

         Foarte multe femei se confruntă cu dificultăți în timpul actului sexual și nu se bucură cu adevărat de această experiență. Dacă ești inhibată în pat, problemele tale vin din modul în care gândești interacțiunea pe care o ai cu partenerul tău, dar și din felul în care te vezi pe tine însăți în acele momente.

         Limitele ți le pui singură în momentul în care nu te simți suficient de relaxată, iar asta se întâmplă pentru că nu ți-ai explorat suficient senzualitatea. Din fericire, acest lucru se poate schimba dacă recurgi la abordarea corectă. În acest articol vei descoperii câteva dintre cele mai comune motive pentru care nu ești suficient de relaxată în timpul actului sexual și ce poți face pentru a le înlătura.

Iată care sunt cele mai comune motive pentru care ești inhibată în pat și nu te simți suficient de relaxată în timpul actului sexual

Nu ai o dinamică sănătoasă cu partenerul tău

         În multe cazuri, lipsa de conexiune cu partenerul se observă în timpul actului sexual. O dinamică nesănătoasă poate fi reglată în timp dacă își face loc în viața voastră comunicarea constantă. Nu te vei simții suficient de deschisă și relaxată dacă nu există un efort comun în acest sens. Dacă te simți nesigură și inhibată, observă comportamentul partenerului tău. Ia în considerare starea ta? Dar sugestiile pe care le faci? Cu cât celălalt va fi mai receptiv, cu atât vei fi mai deschisă și tu până la urmă.

Nu ți-ai explorat suficient senzualitatea

         Multe femei se confruntă cu o constantă stare de reținere în fața experiențelor sexuale, iar acest lucru se datorează faptului că nu și-au explorat suficient senzualitatea. Există numeroase metode prin care poți face asta. Spre exemplu, poți încerca experiența videochatului. Gloria Agency este o agenție de videochat din București care te poate ajuta să descoperi femeia puternică și senzuală pe care o ții închisă momentan. Dacă simți că îți este greu să îți explorezi senzualitatea singură, într-o agenție de acest fel ai o echipă întreagă ce te poate ajuta în acest sens.

Ai așteptări prea mari de la propria persoană

         O stare constantă de neliniște în timpul actului sexual poate fi generată și de așteptările prea mari pe care le ai față de propria persoană. Fii sinceră cu tine și gândește-te la cât de multe prejudecăți ai față de propria persoană. Soluția este să nu te mai limitezi prin a te compara cu altcineva și să îți oferi un plus de încredere în propria feminitate. Bucură-te de propriile calități și dă-ți voie să fii tu însăți.

         Prin urmare, lipsa de comunicare cu partenerul, dar și cu propria persoană atunci când vine vorba de sexualitateata sunt aspecte care contribuie la inhibarea pe care o resimți în pat. Pentru a putea fi mai relaxată trebuie să îți schimbi atitudinea. Ai nevoie de un mediu sigur în care să te simți confortabil să experimentezi și să îți asumi lucruri noi, iar în timp te vei bucura mai mult de experiențele erotice.

Sursa foto: unsplash.com