1 martie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Electrica are de recuperat creanţe de 295,3 milioane lei de la o sucursală – 01.02.2020

1 min read

Electrica are de recuperat creanţe de 295,3 milioane lei de la una din sucursalele sale, Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice „Transilvania Sud”, potrivit unui document transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit sursei citate, datoriile vin de la împrumurile acordate de Electrica sucursalei sale în 2017 şi 2018 pentru derularea programului de investiţii.

De asemenea, Electrica a încheiat cu Societatea de Distributie a Energiei Electrice „Transilvania Sud” un act adiţional la contractul de servicii semnat la 16 ianuarie 2019, act adiţional în valoare de 5,7 milioane lei.

Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piaţa de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din România, precum şi unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul serviciilor energetice.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,7 milioane de utilizatori şi are o arie de cuprindere naţională – cu organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, şi pe cuprinsul întregii ţări pentru funizarea energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuţiei şi furnizării energiei electrice din România.

Sursa stire bursa.ro