24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

DocProcess va participa la conferinţa Startup Grind Global 2020 în Silicon Valley – 05.02.2020

2 min read

DocProcess a fost selectată de Startup Grind powered by Google for Startups, pentru a participa la conferinţa Startup Grind Global 2020, care va avea loc în perioada 11-12 februarie în Silicon Valley, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

DocProcess dezvoltă soluţii de digitalizare în cloud pentru eficientizarea proceselor de achiziţii, logistică şi financiar-contabile. Soluţiile pot fi folosite de companii din retail, DYI, producţie, logistică, servicii precum BPO (Business Process Outsourcing) şi SSC (Shared Services Centers) dar şi de companii de utilităţi, IT, farma, asigurări şi bănci.

Potrivit sursei citate, compania va participa la această conferinţă ca parte a programului Bootcamp, organizat de Acceleratorul BCR-InnovX, în categoria Scaleups.

Liviu Apolozan, fondator, Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi VP of Strategy, DocProcess, a declarat: ” Pentru DocProcess, participarea la conferinţa de la Silicon Valley reprezintă posibilitatea de a prezenta serviciile şi viziunea pe termen lung în faţa unora dintre cele mai mari fonduri de investiţii precum şi a unora dintre cele mai inovatoare startup-uri. Pentru două zile, vom fi alături de peste 10.000 de oameni de pe tot globul, şi ne vom putea expune ideile şi proiectele, pe de o parte pentru a deschide pieţe noi, pe de altă parte pentru a găsi inspiraţie pentru noi produse şi servicii. „

DocProcess se află printre cele cinci scaleup-uri selectate pentru a participa la programul Bootcamp organizat de Acceleratorul BCR-InnovX, un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluţii dedicate pentru domenii precum: cyber-security, fintech, inteligenţă artificială, învăţare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii.

Sursa stire bursa.ro