18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

De ce sa optezi pentru un vestiar metalic cu bancuta inclusa?

3 min read
vestiar metalic

vestiar metalic

Daca vrei sa-ti deschizi o afacere in domeniul tehnic, mai mult ca sigur te-ai gandit pana acum sa achizitionezi un vestiar metalic. Desi poate fi necesara o investitie mai mare, o astfel de piesa de mobilier disponibila si la Office Class este mai rezistenta decat una din lemn si ofera un nivel de protectie superior. Iata de ce sa alegi un model prevazut cu bancuta!

Aceasta constructie garanteaza confortul

Vestiarele metalice cu banca au constructia robusta, astfel incat pot fi folosite pe perioada indelungata de timp fara interventii. Exteriorul este realizat din tabla de otel sudata de prima calitate, iar vopseaua dispune de tratament ignifug.

Prin urmare, contactul cu focul nu reprezinta un motiv de ingrijorare. Usile sunt ranforsate si dotate cu gauri de ventilatie in partea superioara. Acest lucru asigura o circulatie optima a aerului si evitarea agentilor corozivi.

Bancuta exterioara este realizata cu sipci de lemn finisate, existand picioare de plastic pentru protectia podelei. In interiorul acestui vestiar metalic se poate atasa o polita suplimentara pentru incaltaminte, precum si un separator interior curat/murdar sau suporti pentru agatat haine din plastic si metal.

In plus, usile simple pot fi schimbate cu usi din HPL cu grosimea de 8 mm sau usi MDF cu grosimea de 18 mm. O alta posibilitate este sa le vopsesti pe o nuanta diferita de cea clasica. Spre exemplu, daca intr-o incapere predomina bleumarin-ul, o nuanta de albastru deschis ar putea fi ideala pentru a se crea contrast cu aceasta.

Vestiarele cu bancuta au compartimentele spatioase

Un vestiar metalic cu bancuta poate avea pana la 8 compartimente. Un asemenea produs are dimensiunile de 1175x700x2200 mm, astfel incat este necesara o camera spatioasa pentru amplasare. Totusi, datorita modului de compartimentare, fiecare angajat dispune de suficient spatiu pentru a-si amplasa hainele si bunurile personale. Sistemul de inchidere este cel clasic cu 2 chei, fiind disponibil un maner prevazut cu gaura pentru lacat. Se pot atasa si alte tipuri de inchideri, cum ar fi cel prin cifru sau cu moneda.

Preturile sunt accesibile

Un vestiar metalic cu bancuta de calitate costa 2 586,45 lei cu TVA inclus, fiind aplicata o reducere de 848,86 lei. Livrarea sa este gratuita si are loc in stare complet asamblata, ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie sa cauti o persoana avizata pentru montaj. Pe langa asta, poti efectua plata in 3 rate fara dobanda. Acest proces are loc prin intermediul unui card de cumparaturi STAR, emis de Banca Transilvania.

Sunt acceptate si alte carduri de credit, precum cel de la BRD, BCR sau Alpha Finance. In situatia in care esti eligibil pentru aceasta optiune, iti este afisat un mesaj in etapa de finalizare a comenzii. Fiecare model vine la pachet cu o garantie, care este valabila timp de 3 ani de zile.

De unde sa achizitionezi un vestiar metalic prevazut cu bancuta?

Multe afaceri din domeniul tehnic opteaza pentru mobilier din plastic sau din lemn, deoarece pretul acestuia este unul redus. Pe de alta parte, daca iti doresti sa ai angajatii multumiti, este nevoie sa te diferentiezi de competitie in cat mai multe moduri. Vestiarele prevazute cu bancuta de la un furnizor online de birotica si papetarie ca Office Class sunt spatioase si permit fiecarei persoane sa aiba parte de relaxare la finalul programului de lucru!