18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Dan Barna afirmă că USR şi PLUS susţin candidatul care are cele mai mari şanse să o trimită pe Gabriela Firea acasă – 09.02.2020

2 min read

Întrebat pe cine preferă dintre cei doi candidaţi, Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, liderul USR Dan Barna a afirmat că îl susţine pe cel care are sprijinul bucureştenilor. El a precizat că dacă vor fi doi sau trei candidaţi din zona de dreapta, atunci Gabriela Firea va câştiga din nou alegerile.

Dan Barna a fost întrebat duminică, la Digi 24, când va fi ales candidatul Alianţei USR-Plus la Primăria Capitalei, dintre Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu.

„În aceste două, trei săptămâni noi sperăm să clarificăm, nu doar în Bucureşti, ci şi peste tot în ţară candidaţii comuni ai Alianţei astfel încât să intrăm în logica electorală pentru alegerile locale”, a spus Dan Barna.

El a completat apoi afirmând că toate forţele de drepta, inclusiv PNL, ar trebui să aibă un singur candidat împotriva Gabrielei Firea.

„Mesajul, şi al meu şi al lui Dacian Cioloş, a fost unul consecvent, miza este să susţinem candidatul care are cele mai mari şanse să o trimită pe Gabriela Firea acasă. Şi avem pe partea dreaptă, şi aici vorbesc de întreg spectrul, inclusiv de PNL, să avem capacitatea şi maturitatea politică să avem un singur candidat împotriva doamnei Firea. Pentru că dacă vom avea şi de această dată doi, trei, patru candidaţi cum s-a întâmplat din păcate în 2016, vom lăsa Bucureştiul pentru încă patru ani în mâna unui primar care a transformat Capitala României într-un oraş blocat”, a mai spus liderul USR.

Întrebat pe cine preferă între Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, Dan Barna a răspuns: „Preocuparea mea în momentul de faţă este să găsesc modalitatea prin care cei doi candidaţi să poată veni în faţa bucureştenilor. Îl prefer pe acela care e capabil să aducă cât mai multe voturi la propriu spus. Ambii candidaţi sunt soluţii mult mai bune decât doamna Firea, mecanismul la care lucrăm acum pentru a putea să măsurăm cât mai obiectiv care dintre ei se bucură de suport electoral este miza acestor zile care urmează. Acela dintre ei care va avea sprijinul bucureştenilor, va avea tot sprijinul meu 100%.”.

Sursa stire bursa.ro