18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Cum alegi o firma de transport mobila serioasa?

2 min read
firma mutari mobila serioasa

Procesul de mutare, cu tot ce tine de acesta, poate fi extrem de stresant. De aceea este foarte important ca firma de transport mobila sa fie una serioasa, care sa ofere incredere clientilor ca obiectele lor sunt pe maini bune. Acest lucru este foarte important cu atat mai mult cu cat transportul pieselor de mobilier sau a altor bunuri personale, in special cele fragile, necesita o atentie deosebita la detalii si o echipa cu experienta.

Insa ce alte criterii ar trebui sa mai indeplineasca o astfel de firma? Cei de la Professionalmovers au realizat o lista cu cele mai importante aspecte de care clientii ar trebui sa tina cont cand aleg firma de mutari. Acestea sunt:

  1. Varietatea de servicii oferite

Un criteriu foarte important de care clientii ar trebui sa tina cont in momentul in care isi aleg partenerul pentru mutarea mobilei este portofoliul de servicii pe care le ofera. Acest aspect este cu atat mai important cu cat clientii nu sunt familiarizati cu acest proces si nu stiu exact care sunt pasii care trebuie facuti.

Adica este necesar ca obiectele sa fie, in primul rand, ambalate atfel incat sa nu fie deteriorate in timpul transportului. In plus, este posibil ca unele piese de mobilier sa necesite demontarea pentru a putea fi transportate, iar apoi montate la loc odata ajunse la destinatie. Toate aceste servicii ar trebui sa se regaseasca in oferta unei firme de transport mobila in Iasi sau in oricare alt oras.

  1. Consultanta gratuita

O firma serioasa si profesionista isi va consilia, in mod gratuit, clientii inainte, in timpul si la finalizare procesului de relocare, mai ales ca fiecare proiect este diferit. In acest mod firma impreuna cu clientul pot gasi cel mai bun raport calitate – pret, pentru ca apoi sa fie facut planul de desfasurare a actiunii, cu toti pasii necesari.

Astfel, in functie de specificul proiectului, de numarul de piese care trebuie transportate, de distanta sau de complexitatea mobilierului, personalul firmei va face o evaluare si va putea estima costurile finale ale actiunii.

  1. Materiale de impachetare de calitate

O firma care pune pret pe satisfactia clientilor le ofera acestora, sub forma de imprumut, materiale de impachetare speciale pentru a proteja obiectele fragile. Printre materialele de calitate pe care aceasta trebuie sa le detina sunt: folii stretch, foliicu bule de aer, cutii de carton de diferite dimensiuni.

In plus, aceasta trebuie sa fie dotata si cu solutii de ancorare a obiectelor in timpul transportului, garantand astfel ca acestea sunt transportate in conditii de siguranta, fara a exista riscul sa apara vreun accident sau deteriorare.

  1. Contractul de asigurare

O firma de mutari mobila de incredere va incheia cu clientul sau un contract de asigurare a bunurilor, prin intermediul caruia garanteaza ca acestea vor ajunge la destinatie in cele mai bune conditii.

  1. Flexibilitatea

Gradul de flexibilitate al unei astfel de firme este foarte important, mai ales cand este vorba despre obiecte fragile, care necesita sa fie manevrat cu gija sau in conditii speciale.