24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Cum alegi intrre mai multe tipuri de ceara de epilat?

3 min read

Atunci cand vine vorba despre o ceara flacon unica folosinta, trebuie sa aveti in vedere faptul ca pe piata exista o multime de astfel de produse disponibile. Fiecare produs iese in evidenta prin eficienta sa, de aceea indepartarea parului poate fi in unele situatii o provocare destul de mare.

Cum alegeti o ceara flacon unica folosinta?

Daca doriti sa scapati de parul nedorit, atunci o ceara flacon unica folosinta este un produs de care veti avea nevoie, aceasta oferindu-va o modalitate usoara, dar si accesibila de a face acest lucru. In acest fel, veti scapa de parul nedorit rapid. Tineti cont ca exista pe piata o multime de astfel de produse, de aceea, mai ales in situatia daca abia incepeti sa utilizati un astfel de produs, trebuie sa tineti cont de cateva lucruri. Sunt asadar mai multe tipuri de ceara de corp dintre care sa alegeti, astfel incat sa gasiti produsul cel mai potrivit pentru voi.

Ceara moale este una dintre optiunile pe care le puteti considera. Aceasta este cunoscuta si sub denumirea de epilare in banda, ea fiind utilizata prin intinderea unui strat subtire de ceara calda pe partea suprioara a pielii. Aceasta ceara este folosita de obicei pe zone mai mari ale corpului cum ar fi bratele sau picioarele. O astfel de ceara flacon unica folosinta ajunge cu usurinta chiar si la cele mai fine si minuscule fire de par, iar in acest fel pielea ajunge sa fie neteda. O astfel de ceara trebuie folosita doar o data intr-o sesiune pe o anumita zona.

Ceara tare pentru corp este utilizata de obicei pentru zonele mai sensibile si mai mici, acest tip de ceara aplicandu-se cald, direct pe piele. Acolo ea se raceste si se intareste, parul fiind smuls in directia opusa cresterii lui. Aceasta ceara este avantajoasa pentru ca se leaga doar de par si niciodata de piele. Acest proces este unul si mai putin dureros decat ceara moale pentru corp, fiind aplicat de mai multe ori, fara a deteriora pielea. In acest fel, se obtine efectul dorit, iar aceasta optiune de indepartare a parului este una mult mai la indemana in multe situatii.

Mai exista pe piata si alte tipuri de ceara de corp, cea de fructe fiind si ea destul de frecvent intalnita. Aceasta este recomandata pentru pielea sensibila, ea avand de obicei in compozitia ei fructe de padure sau prune, lucru care inseamna ca pe langa efectul pe care il are, ea mai ofera si un plus de antioxidanti pielii. Aceasta ceara este insa mai costisitoare decat alte tipuri de ceara. Aveti totusi in vedere ca utilizarea acestui tip de ceara este mai la indemana pentru ca ea nu lasa urme, lucru care constituie un mare avantaj.

Concluzii finale

Mai puteti avea in vedere si ceara de ciocolata sau cea de zahar, precum si alte tipuri de ceara de corp cu diverse arome. Aceste doua tipuri de ceara actioneaza asadar ca ceara tare pentru corp, fiecare tip de ceara oferind si antioxidantii de care pielea are nevoie.