24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Cum alegi cea mai buna firma de tractari auto?

2 min read
servicii tractari auto

Serviciul de tractari auto nu este un serviciu pe care sa ti-l doresti neaparat. Singura situatie placuta in care un astfel de serviciu iti poate fi de folos este atunci cand iti cumperi o masina din strainatate si trebuie sa o aduci pe platforma sau atunci cand participi la concursuri automobilistice. In rest, ai nevoie de tractari auto doar in situatii neplacute:

  • atunci cand ti se strica masina;
  • atunci cand ai accident;
  • atunci cand ramai in pana;
  • atunci cand ramai fara combustibil.

In astfel de situatii este foarte important sa gasesti o firma serioasa, pe care sa te poti baza.

Cum alegi cea mai buna firma de tractari auto?

Conform celor de la SOS Car  24/7, una dintre cele mai importante firme de tractari auto Brasov, atunci cand contactezi o firma de tractari auto trebuie sa pui cateva intrebari:

  1. Care este pretul fix al serviciilor? Dupa ce dai toate detaliile despre situatia in care te afli este bine sa primesti o cotatie exacta de pret, care nu se schimba;
  2. In cat timp va ajunge la tine platforma? Firmele de tractari trebuie sa fie destul de prompte. Spre exemplu, cei de la SOS Car ofera tractari auto Harman, Moeciu, Intorsura Buzaului, Poiana Brasov si in toate celelalte localitati din Brasov in aproximativ 15 minute de la apel;
  3. Ce asigurari exista pentru masina transportata? Automobilul transportat pe platforma trebuie sa fie asigurat. Chiar daca a fost implicat intr-un accident si are deja o dauna, este important sa eviti un alt accident cu platforma. In cazul unui eveniment, despagubirea trebuie sa vina de laa firma de asigurari a celui care tracteaza. Chiar si in cazul unei asigurari foarte bune este bine sa nu accepti tractarea daca masina nu este bine ancorata pe platforma.
  4. Ce alte servicii ofera?  Poate ca nu ai nevoie de tractare, ci doar ai o problema la motor ce poate fi rezolvata pe loc de catre un mecanic. Este important ca firma de tractari sa aiba mecanici care sa te poata ajuta la fata locului. De asemenea, este bine sa iti ofere si servicii de vulcanizare auto sau de deblocare usi, atunci cand este nevoie de asta.
  5. Ce tipuri de masini poate transporta? Exista firme de tractari care pot transporta doar autoturisme si firme de tractari care pot transporta o multime de alte tipuri de masini: autobuze, ATV-uri, microbuze, etc. Daca ai o masina mare, trebuie sa apelezi la o firma care te poate ajuta cu usurinta.

De asemenea, pe langa raspunsuri pozitive la aceste intrebari este bine sa cauti opinii ale altor clienti despre firma pe care ai ales-o. Daca gasesti pareri negative, este important sa cauti o alta optiune.