18 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Convinge-te de beneficiile epilarii definitive intr-un centru de infrumusetare

3 min read

Daca esti in situatia in care nu mai stii exact ce sa faci pentru a scapa de parul nedorit din anumite zone ale corpului, atunci foarte probabil ca nu ai apelat inca la tratamentele de epilare definitiva oferite de un centru de infrumusetare autorizat si specializat in astfel de tratamente estetice. In urma tratamentelor de epilare definitiva pielea ta va fi foarte fina si va avea un aspect delicat pentru un timp indelungat de la momentul incheierii tratamentelor.

Aceste tratamente de epilare definitiva Bucuresti se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor. In momentul in care alegi sa te adresezi unui salon de infrumusetare pentru a urma un astfel de tratament estetic, alegi sa te lasi pe mana unor persoane calificate, instruite si cu experienta pentru folosirea celor mai moderne echipamente si aparaturi astfel incat in urma tratamentelor sa obtii rezultatele dorite. De asemenea, fiind vorba despre centre de infrumusetare autorizate, vei avea parte de cele mai ridicate standarde de igiena.

Tratamentele de epilare definitiva sunt deja prezente in tara noastra de ani buni de zile. Insa chiar si in acest context vorbim despre faptul ca exista anumite idei preconcepute si idei false care se vehiculeaza in mediul online si in diferite surse, idei care vorbesc despre riscurile acestor tratamente estetice sau despre ineficienta lor. Ei bine, odata ce vei depasi aceste idei, vei putea sa te bucuri de rezultatele celei mai eficiente metode pentru indepartarea pilozitatii nedorite.

Una dintre ideile preconcepute este aceea conform careia aceste tratamente estetice nu ofera rezultate definitive. Desi la prima vedere am putea spune ca aceasta idee are o parte adevarata, trebuie spus ca tratamentele de epilare definitiva Bucuresti ofera o eficienta de 100% in cazul firelor de par supuse acestor proceduri.

Doar ca organismul uman se regenereaza permanent, astfel incat se formeaza periodic noi foliculi de par de unde la un moment dat vor creste alte fire de par. Insa radacinile firelor de par supuse tratamentului cu lumina laser sunt distruse si prin urmare din acele radacini nu vor mai creste alte fire de par. Mai mult, chiar si firele de par care rezulta in urma regenerarii naturale vor cadea foarte usor in urma unor tratamente de intretinere anuale.

Tot o idee falsa este aceea conform careia tratamentele de epilare definitiva Bucuresti inseamna radierea organismului. Ei bine, trebuie spus ca intreaga aparatura folosita in saloanele si centrele de infrumusetare autorizate este testata, verificata si certificata de toate autoritatile europene in domeniul sigurantei medicale. Cu alte cuvinte, nu exista niciun risc la adresa sanatatii tale atata timp cat echipamentele sunt folosite corect si de personal calificat.

O alta idee falsa se refera la costurile exorbitante ale acestor tratamente estetice. Desi costurile initiale sunt mai mari decat in cazul epilarii clasice, prin epilare definitiva Bucuresti rezultatele sunt pe termen lung, iar costurile initiale se amortizeaza in timp. Daca pana acum nu ai beneficiat de tratamentele de epilare definitiva, atunci poti sa te adresezi unui salon autorizat si sa te convingi singur(a) de faptul ca toate aceste idei anterior amintite sunt false.