20 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

COMPETIȚIA DINTRE VIZIERE DE PROTECȚIE ȘI MĂȘTI

3 min read

De la începutul apariției virusului Coronavirus au fost implementate diverse măsuri de protecție a populației de virusul ucigător, două dintre cele mai folosite măsuri fiind vizierele de protecție și măștile chirurgicale. Cele din urmă au ca și durabilitate și protecție o perioadă de până la 4 ore de la începutul purtării, fiind schimbată după perioada aceasta, nefiind ideal de a se repurta ulterior.

Vizierele de protecție, în comparație cu măștile reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni pentru prevenirea virusului și evitarea acestuia în contextul pandemiei ce tocmai s-a apropiat de noi și care a produs nenumărate decese pe o perioadă atât de scurtă în toată lumea.

Diferite fiind, din materiale solide, complexe, la care necesită timp îndelungat pentru realizarea acestora, reușesc cu brio să cucerească internetul prin prisma calitativității pe care o deține.

După cum bine știm, vizierele erau folosite încă de pe timpul bunicilor noștrii în cadrul muncii fizice, pentru a evita eventualele accidentări sau leziuni la nivelul feței și al ochiilor.

Deși necomercializate într-un mod masiv în mediul online sau în magazine, azi, în ascensiunea pandemiei își fac simțită prezența având un design superior, care îți oferă siguranța evitării infectării cu COVID-19.  

 

  • Existau viziere de protectie acum 100 de ani?

 

Măștiile chirurgicale, deși folosite de-a lungul timpului atât de medici chirurgi, ginecologi, stomatologi, etc, nu promit să ajute în mai mare măsură comparativ cu vizierele de protecție. 

În perioada aceasta au existat atât prezentări publice care susțin incorectitudinea măririi prețului măștilor, în comparație cu prețul acestora din anii trecuți, mai precis 0,80 de bani, ajungând la prețul de 7 lei în farmaciile orașelor din România.  Un set de 50 de măști a ajuns la ,,performanța” de a se preta la un preț de 350 lei, existând o diferență exagerată între prețurile înainte de COVID al măștilor și prețurile de după apariția acestui virus.

De altfel, vizierele, pe lângă faptul că îi oferă încredere persoanei care o poartă, este comercializat și mai apoi distribuit la un preț accesibil tuturor persoanelor care își doresc să aibă un confort fizic și psihic mărit, fără a exista vreun risc de infectare.

O altă problemă cu care se confruntă masa de oameni din România este diferența dintre vizierele de protecție de la un brand la altul, multe branduri nu și-au actualizat prețurile conform problemelor actuale apărute nu doar în România, ci și la nivelul întregului glob, profitând de disperarea oamenilor și de panica creată de media cu privire la virusul nou apărut.

Astfel, există diferențe majore de prețuri care uimesc ochii dornicilor de a-și proteja propria condiție fizică, mulți dintre ei nepermițându-și să își achiziționeze o astfel de măsură de protejare a propriei persoane. 

Chiar dacă la nivelul țării s-au inregistrat creșteri majore a prețurilor vizierelor de protecție există încă branduri care își doresc să satisfacă nevoile clienților, oferindu-le la prețuri mici, nedorindu-și îmbogățirea masivă a brandului. 

 

  • Unde gasim viziere de protectie

 

Unul dintre brandurile care se axează pe nevoile clienților este și Medical BOUTIQUE(https://www.mboutique.ro/) aceștia oferă vizierele de protecție la prețul de 14,99 de lei, fiind disponibile chiar și pentru cei mici, pe lângă acest fapt, modelele sunt unice, vesele care îți creează o stare de bine chiar și în perioadă de pandemie.

Răspunzând la întrebarea ,, Vizierele de protecție eficace în lupta cu COVID-19 ?”, răspunsul este cu siguranță DA, acestea reușind să cucerească deja chipurile mediciilor și a tuturor persoanelor care își doresc să se protejeze nu doar pe ei înșiși ci și pe cei de lângă ei.