24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Compania Wizz Air anunţă că este pregătită să-şi redeschidă baza de la Timişoara de la 1 mai – 25.04.2020

2 min read

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat sâmbătă că este pregătită să-şi redeschidă baza de la Timişoara începând cu 1 mai 2020 şi să ia măsurile aferente pentru sănătatea şi binele pasagerilor pe parcursul procedurii de check-in şi la bord, dar precizează că reluarea operaţiunilor depinde de decizia autorităţilor de a elimina sau prelungi actualele restricţii de zbor către şi dinspre România.

Astfel, din mai, zborurile din Timişoara spre Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franţa), Barcelona El Prat (Spania), Dortmund, Frankfurt Hahn (Germania), Roma Ciampino (Italia), Londra Luton (Marea Britanie) vor fi reluate dacă nu vor exista noi restricţii.

„Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi că este pregătită să-şi redeschidă baza de la Timişoara începând cu 1 mai 2020 şi măsurile aferente pentru sănătatea şi binele pasagerilor pe parcursul procedurii de check-in şi la bord. Reluarea operaţiunilor depinde de decizia autorităţilor de a elimina sau prelungi actualele restricţii de zbor către şi dinspre România. Dacă se vor păstra restricţiile, redeschiderea bazei va fi amânată”, a informat sâmbătă compania.

Wizz Air precizează totodată că a introdus mai multe măsuri suplimentare de securitate pentru a susţine distanţarea socială pe parcursul îmbarcării şi un nivel crescut de curăţenie la bord.

„Ca parte din măsurile de a proteja sănătatea pasagerilor şi echipajului, călătorii ar trebui să efectueze check-in-ul şi orice achiziţie de servicii online, cum ar fi plata pentru bagaje adiţionale, pentru a reduce orice interacţiune care nu este esenţială la aeroport. Echipajul de cabină va purta măşti şi mănuşi pe toată durata zborului şi va distribui şerveţele de igienizare fiecărui pasager”, a informat compania.

Cumpărăturile la bord sunt permise şi se recomandă ca plata să se facă prin mijloace contactless pentru a reduce la minimum contactul fizic.

„Wizz Air va continua procedura sa strictă de curăţenie zilnică, întreaga aeronavă fiind dezinfectată peste noapte conform recomandărilor în vigoare. Începând cu mai 2020, zborurile din Timişoara spre Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franţa), Barcelona El Prat (Spania), Dortmund, Frankfurt Hahn (Germania), Roma Ciampino (Italia), Londra Luton (Marea Britanie) vor fi reluate dacă nu vor exista noi restricţii”, mai spun reprezentanţii companiei.

Sursa stire bursa.ro