17 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

CIOLACU, DESPRE MOŢIUNEA DE CENZURĂ: „Matematic, în acest moment sunt 232 de voturi” – 31.01.2020

1 min read

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent sunt trei forţe politice parlamentare care susţin moţiunea de cenzură – PSD, UDMR şi Forţa Naţională, dar se poartă negocieri în continuare.

„Matematic, în acest moment sunt 232 de voturi”, spune Ciolacu, subliniând că s-a luat decizia ca parlamentarii PSD care nu vor vota moţiunea sau vor lipsi nemotivat în ziua votului să fie suspendaţi din partid până după alegerile generale, adică să nu participe pe listele PSD la viitoarele alegeri.

„Am luat hotărârea de a susţine alături de parlamentari demersul privind trecerea moţiunii de cenzură şi este prioritatea numărul unu a PSD, în acest moment sunt trei forţe politice parlamentare care susţin acest demers, respectiv PSD, UDMR şi Forţa Naţională. Mai avem negocieri în continuare în zilele următoare, avem şi o strategie făcută în comun cu colegii mei din teritoriu, punctual cu anumiţi parlamentari independenţi sau neafiliaţi”, a declarat Ciolacu, vineri seară, după şedinţa CEX al PSD.

Întrebat de unde speră că vine votul care le lipseşte, el a repetat că sunt negocieri cu forţe poltiice şi parlamentari neafiliaţi.

Sursa stire bursa.ro