CES 2023: Un spectacol pentru o lume mai bună

Podcast-ul CES Tech Talk, aflat acum la al șaselea sezon, conține interviuri cu experți din industrie care vă oferă o privire din interior la ce să vă așteptați la CES 2023 din ianuarie. Abonează-te prin platforma ta de podcast preferată pentru povești autentice din culise. Subiectul din această săptămână oferă perspective de la liderii cei mai apropiați de spectacol. Ele oferă informații despre unde să mergi și ce să vezi la acest eveniment emblematic. Ei dezvăluie cum evenimentul din acest an va fi diferit de alții înainte.CES este un loc în care imposibilul devine posibil. Este locul în care viitorul ia o formă tangibilă, atinsă pe scena expoziției. Chiar dacă întreprinderile și consumatorii de tehnologie se confruntă cu provocările economice, politice și pandemice, ei caută descoperire și inspirație la CES. Ascultați în timp ce directorii de evenimente, inclusiv președintele și CEO-ul Gary Shapiro, discută despre modul în care CES 2023 prezintă mai mult decât noi produse tehnologice; încurajează schimbarea la scară globală ca platformă pentru geniu, incluziune și conexiune. Totul este aici, în episodul 12, CES 2023: La ce să vă așteptați , din seria de podcast CES Tech Talk .

După cum veți afla în acest podcast, experiența dvs. CES 2023 poate fi amplificată digital. Consultați locația digitală CES 2023 și aplicația mobilă pentru a profita la maximum de experiența dvs. de spectacol. Pentru cei care nu pot participa personal, Digital Venue permite utilizatorilor să-și construiască și să-și gestioneze programul, să transmită în flux note cheie, să vizioneze la cerere, să converseze live cu expozanții și multe altele. Vizitați digital.CES.tech pentru a începe. Cu aplicația mobilă, accesați multe dintre aceleași funcții disponibile în Digital Venue de pe dispozitivul dvs. inteligent și utilizați hărți interactive pentru a vă ajuta să vă orientați în jurul spectacolului. Căutați „CES 2023” în magazinul dvs. de aplicații sau obțineți-l direct la CES.tech/app .

Concluzii

  • CES este, așa cum spune Gary, un „far de speranță și optimism” care începe noul an într-o notă pozitivă, cu oportunități de a încheia tranzacții și de a construi relații de afaceri care îți pot schimba într-o zi compania sau chiar lumea.
  • CES reprezintă multe spectacole în cadrul unui spectacol – săli întregi de la Centrul de Convenții Las Vegas (LVCC) oferă tehnologii și soluții specifice într-o singură secțiune, cum ar fi West Hall pentru expozanți de transport și mobilitate
  • Dincolo de lansările de produse și interviurile media, CES este un forum pentru politică și diplomație – în acest an, ca și în trecut, spectacolul convoacă oficiali de nivel înalt din întreaga lume.
  • Directorul show-ului, Kinsey Fabrizio, îi duce pe ascultători într-un mini-tur al spațiilor expoziționale, rezumând ce să vezi în Sala de Vest, Sala Nord, Sala Centrală și, dincolo de LVCC, Venetian Expo și ARIA

Pentru oricine merge acolo, cred că CES este un far de speranță și optimism. Începe noul an nu doar într-o notă pozitivă, ci într-o notă în care îți dai seama că ai putea face afaceri, ai putea face lucruri, ai putea fi inspirat, ai putea găsi parteneri, ai putea stabili relații de afaceri care îți vor schimba companie sau chiar schimba lumea.


GARY SHAPIRO (00:00)„„

[Membrii noștri se gândesc mult la modul în care companiile lor rezolvă unele dintre cele mai mari provocări ale lumii, iar asta se aliniază într-adevăr cu tema CES, parteneriatul cu un partener al ONU, Academia Mondială de Artă și Știință, în jurul modului în care tehnologia rezolvă unele dintre cele mai mari provocări ale lumii. Veți vedea că apar [la CES 2023] de la membrii noștri. Ei creează soluții pentru accesul și livrarea asistenței medicale. Ei creează soluții pentru sustenabilitatea mediului și accesul la alimente. Cred că este ceva diferit anul acesta pe care îl așteptăm cu nerăbdare.


KINSEY FABRIZIO (08:46)„„

[O]parte din magia CES este doar capacitatea oamenilor din întreaga lume din toate industriile diferite de a se reuni pentru a se întâlni, de a avea conversații la nivel înalt despre tehnologie. CES într-adevăr, în esență, este un spectacol de idei mari… Oamenii vor continua să aibă aceste idei în ciuda tuturor acestor vânturi în contra și presiuni macro cu care se pot confrunta de-a lungul vieții. Oamenii vor continua să viseze. Vor continua să aibă idei mari și nu există loc mai bun pentru a vedea asta pe ecran decât la CES.


JOHN T. KELLEY (21:31)„

Consumer Technology Association (CTA)® la CES 2023

Nu ratați scena CTA de la LVCC Grand Lobby pentru conferințe și funcții care includ Gary’s Book Club. Pentru a afla mai multe despre Etapa CTA, consultați Programul sesiunilor și evenimentelor CES și selectați Etapa CTA din listele TRACK. 

Gary Shapiro, Președinte și CEO, CTA

Gary Shapiro, Președinte și CEO, CTA
Gary Shapiro este un autor apreciat, lobbyist și președinte și CEO al CTA, care deține și produce CES, Global Stage for Innovation. Este autorul celor mai bine vândute cărți și a peste 800 de articole de opinie care evidențiază importanța inovației în economia SUA.

Kinsey Fabrizio, Sr. VP, Membership, Sales and Marketing, CTA

Kinsey Fabrizio, Sr. VP, Membership, Sales and Marketing, CTA

Kinsey este cu CTA de mai bine de un deceniu, cel mai recent conducând creșterea numărului de membri CTA. În poziția ei actuală, Kinsey este responsabilă pentru o mare parte din veniturile CTA și CES. 

John T. Kelley, VP și director interimar al spectacolului, CES

John T. Kelley, VP și director interimar al spectacolului, CES
John a ocupat mai multe funcții în cei 14 ani în CTA, inclusiv responsabilitatea deplină pentru CES Asia și mai multe programe internaționale. În prezent, el este responsabil pentru conducerea tuturor aspectelor evenimentelor CES, inclusiv operațiuni, conferințe și toate componentele internaționale.