Cele mai inovatoare gadgeturi AI de la CES 2023

CES 2023 a prezentat o mulțime de gadgeturi AI impresionante. De la un cărucior autonom la un exoschelet robot, acestea au fost unele dintre cele mai inovatoare.

CES 2023 s-a încheiat în acest weekend, lăsându-ne cu o mulțime de lucruri de gândit despre ceea ce ne rezervă AI în anul următor. Din acest motiv, scoatem în evidență cele mai inovatoare gadgeturi AI de la CES 2023. Sunt multe de așteptat, de la cărucioare cu conducere autonomă la roboți de încărcare EV.

Deși mașinile cu conducere autonomă nu sunt încă acolo, conceptul Peugeot Inception ne arată ce este posibil atunci când mașina dvs. poate afla mai multe despre dvs. Acest concept de vehicul își poate recunoaște proprietarul și se poate adapta automat la setările preferate.

Apoi, livrările robotizate ar putea deveni în sfârșit mainstream datorită robotului de livrare autonom Neubie. Cu senzorii săi SLAM, acest robot mic poate naviga pe trotuarele urbane aglomerate.

Vrei să vezi cum AI poate face viața de zi cu zi mai ușoară în 2023? Vezi produsele de mai jos!

 1. Robotul de livrare autonom Neubie de la NEUBILITY poate naviga pe trotuarele aglomerate. Vine în curând pentru un preț nedezvăluit.

  Neubie în aer liber
  Viitoarele livrări de alimente și materiale de birou vă pot ajunge prin robot. Sau, mai precis, robotul de livrare autonom Neubie . Această flotă de cutii autonome poate gestiona traficul pietonal dens datorită V-SLAM bazat pe mai multe camere, în locul senzorilor LIDAR.
 2. Căruciorul asistat de GlüxKind Ella AI se împinge în sus pe dealuri și are o asistență la frânare la coborâre. Precomandă-l pentru 3.800 USD pe site-ul companiei.

  Relaxează-te în timp ce mergi cu micuțul tău când ai căruciorul asistat GlüxKind Ella AI . Cu asistența sa în urcare, cucerirea pantelor este o briză. În plus, există chiar și o asistență la frânare pentru coborâre.
 3. Exoscheletul robotic german Bionic Apogee protejează lucrătorii de munca solicitantă din punct de vedere fizic. Vine în curând pentru un preț nedezvăluit.

  Protejați lucrătorii de sarcini fizice solicitante folosind exoscheletul robotic german Bionic Apogee , unul dintre gadgeturile noastre AI preferate de la CES 2023. Este un design bazat pe inteligență artificială complet conectat, care oferă până la 66 de kilograme de suport pentru partea inferioară a spatelui. În plus, are un design ușor, versatil.
 4. Robotul revoluționar Enchanted Tools Mirokai se mândrește cu expresii faciale animate. Vine în curând pentru un preț neanunțat.

  Cauți un robot care să farmece? Consultați robotul revoluționar Enchanted Tools Mirokai . Agil și compact, acest robot se mișcă pe un glob rulant și învață în curând mediul în care se află. Capul și expresia facială animată îl ajută să interacționeze, în timp ce degetele mari opozabile îi oferă 97% succes de înțelegere.
 5. Laboratorul de urină de acasă Withings U-Scan monitorizează metabolismul și alți indicatori de sănătate. Are un preț de 530 USD și vine în curând.

  Obțineți zilnic un instantaneu al sănătății dumneavoastră cu laboratorul de urină la domiciliu Withings U-Scan . Acest produs de sănătate se fixează pe toaletă și testează biomarkeri specifici. Lucrând împreună cu aplicația însoțitoare, oferă sfaturi utile pentru sănătate.
 6. Robotul de reîncărcare autonom EV Parky elimină anxietatea de încărcare din deținerea unui vehicul electric. Acest gadget va veni în curând, iar prețul este de așteptat.

  V-ați săturat să căutați un încărcător EV? Robotul de reîncărcare autonom EV Parky rezolvă problema. Pur și simplu parcați mașina și sunați acest robot de încărcare EV de partea dvs. folosind NFC din apropiere. Este unul dintre cele mai inovatoare gadgeturi AI de la CES 2023.
 7. Conceptul Peugeot Inception se trezește la apropierea ta și se adaptează la setările preferate. Este un concept car, deocamdată.

  Mașinile devin mai inteligente ca niciodată. Vezi doar conceptul Peugeot Inception . Acest vehicul electric vă poate recunoaște și se poate adapta la setările dvs. Conceput ca un lounge, aceasta este cu siguranță o mașină în care vă puteți relaxa în timp ce conduce cu un control minim din partea dvs.
 8. Cuptorul Samsung Bespoke AI folosește inteligența pentru a găti mese după preferințele dumneavoastră. Vine în America de Nord în Q3 din 2023.

  Cuptor Samsung Bespoke AI într-o bucătărie
  Datorită unei camere interne, cuptorul Samsung Bespoke AI vă poate trimite notificări de avertizare pentru a preveni alimentele arse. Între timp, recunoaște 80 de feluri de mâncare/ingrediente diferite și recomandă setările de gătit potrivite.
 9. Kit- ul Govee AI Gaming Sync Box poate aduce la viață momentele cheie de pe ecran. Vine la sfârșitul lui martie 2023 pentru 299,99 USD.

  Cu kitul Govee AI Gaming Sync Box , puteți adăuga o experiență de iluminare inovatoare la jocurile dvs. Folosește cipuri puternice AI SoC și algoritmul Govee-AI CogniGlow pentru a oferi efecte de iluminare în timp real. Aparține pe orice listă a celor mai inovatoare gadgeturi AI de la CES 2023.
 10. Ceasul inteligent de urmărire a oboselii Citizen CZ Smart folosește AI pentru a-ți anticipa starea de vigilență. Are un preț de 375 USD și vine în curând.

  Monitorizați-vă oboseala folosind smartwatch-ul Citizen CZ Smart . Software-ul său YouQ vă poate anticipa tiparele de vigilență și oboseală. În plus, sugerează acțiuni pentru construirea unor obiceiuri mai bune și îmbunătățirea energiei.