Ce se merită de cumpărat de Black Friday în România?

Black Friday este cea mai aglomerată perioadă din an în ceea ce privește cumpărăturile online și nu numai. Această campanie are mai mult succes în mediul online datorită faptului că a fost introdusă pe piața din România de către cel mai mare retailer online cunoscut la noi în țară, și anume eMAG, dar a început să fie preluată și de către magazine care își desfășoară activitatea în sedii fizice.

Succesul pe care îl au campaniile de reduceri Black Friday organizate de magazine este unul răsunător, deoarece această perioadă este una dintre cele mai așteptate de către publicul larg. Produsele reduse chiar și cu peste 90% atrag cumpărători cu venituri din toate categoriile, fiind accesibile pentru mare parte dintre persoane.

Când are loc Black Friday România?

De obicei, perioada de desfășurare a campaniilor de reduceri Black Friday în România are loc în luna noiembrie și poate avea o durată de la o zi la câteva săptămâni, în funcție de politica fiecărui magazin.

Și acum vine întrebarea…Ce se merită de cumpărat de Black Friday în România? Statisticile ne arată că produsele cele mai populare variază de la an la an, asta fiind și în funcție de ofertele practicate în piață.

Care sunt produsele ce merită să fie cumpărate cu ocazia Black Friday România?

Așa cum s-a menționat deja, cele mai populare și vândute produse de Black Friday România pot varia, în funcție de ofertele disponibile în fiecare an. Totuși, există câteva categorii de produse pe care se merită cu siguranță să le cumperi în această perioadă, deoarece reducerile sunt cele mai mari din tot anul. Și când vorbim de reduceri mari, ne referim la procente ce pot depăși 80-90%, așa cum ne arată istoricul anilor precedenți.

1.   Smartphone-uri

În cazul în care nu ți se strică telefonul și ești nevoit să îți cumperi altul instant, cea mai bună perioadă de achiziționare a telefoanelor este cea a reducerilor de Black Friday. Până când are loc evenimentul de Black Friday, majoritatea firmelor ce produc telefoane mobile lansează deja noile modele, astfel că te poți bucura de reduceri din ambele direcții.

2.   Electrocasnice

Mașini de spălat, frigidere, cuptoare cu microunde, espressoare și nu numai, toate acestea pot fi achiziționate de Black Friday la cele mai bune prețuri din an, ceea ce face ca așteptarea să merite.

3.   Televizoare

Nu se putea ca pe lista produselor care se merită de cumpărat în perioada reducerilor de Black Friday să nu fie trecute televizoarele, acestea fiind unele dintre cele mai populare achiziții ale anilor precedenți.

4.   Laptopuri

Perioada de Black Friday este una foarte bună și pentru cei care au în plan să își cumpere un laptop, deoarece această categorie de produse este una dintre cele ce beneficiază de cele mai bune oferte.

Pe lângă produsele de mai sus, în ultimii ani au început să se vândă foarte bine și articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, precum și produse din categoria celor de înfrumusețare, astfel că ofertele devin din ce în ce mai bune cu fiecare an. Cel mai bine este să îți pregătești lista din timp și să urmărești cu atenție ofertele din perioada Black Friday.