Ce contine ceara de epilat de calitate?

Piata cosmeticelor a evoluat si ofera din ce in ce mai multe tipuri de ceara pentru epilat. Desigur, pe langa brandurile de ceara recunoscute și autorizate, exista și alte tipuri care nu sunt certificate si nici componentele exacte ale acestora nu sunt bine cunoscute, ceea ce genereaza neincredere si un pericol iminent la utilizarea lor. In aceasta competitie pentru a oferi ceva sigur, Epilatpro.ro va ofera produse de cea mai buna calitate pentru o epilare eficienta si sigura.

Exista mai multe tipuri de ceara. Dintre aceseta amintim ceara epilat granule, ceara elastica, ceara calda roll-on, ceara la rece, pasta de zahar. Fiecare este recomandata anumitor persoanes au metode de epilat. De exemplu, intotdeauna recomandam aplicarea cerii roll-on pe zone mari, cum ar fi picioare sau brate, si pastei de zahar pe zone delicate, cum ar fi fata. De asemenea, trebuie sa alegeti ceara epilat inghinal, axile sau zone mai sensibile astfel incat sa nu suferiti arsuri sau iritatii majore. Pentru a alege un tratament depilator adecvat, in special in zonele foarte delicate ale corpului, este esential sa cunoastem foarte bine tipul de piele pe care il avem. Fiecarui tip de ceara cu componentele sale respective ii corespunde un anumit tip de piele, asa cum am mentionat ulterior.

Ce contin cerurile de epilat de calitate?

Colofoniu: este o rasina de origine naturala care este extrasa din pini cultivati intr-o maniera sustenabila si controlata. Indeplineste functia importanta de a da aderenta cerii. Exista diferite calitati de colofoniu clasificate in 6 niveluri.

Cele de calitate inferioara se cristalizeaza, formand acid abietic in doar 15 minute dupa incalzire, iar cele de buna calitate dureaza aproximativ 4 ore pana se cristalizeaza. Cand aceste microparticule sunt create, ceara se desprinde  mult mai usor atunci cand este trasa de pe piele, astfel incat aceste ceara nu indeparteaza parul la fel de eficient.

De exemplu, cerurile Starpil pe care le gasim la Epilatpro.ro, sunt realizate exclusiv cu colofoniu de cea mai buna calitate, care garanteaza o eficienta perfecta in indepartarea parului si ingrijirea pielii, si nu se cristalizeaza.

Ceara de albine: aceasta componenta joaca un rol foarte important in formularea cerii si este de asemenea foarte comun sa o gasiti in diferite formule cosmetice datorita proprietatilor sale hidratante, emoliente, cicatrizante etc. Dupa cum am mentionat deja, una dintre caracteristicile importante ale cerii este plasticitatea si maleabilitatea. De aceea este important sa folositi ceara depilatoare care se indeparteaza dintr-o singura miscare, favorizand o extractie perfecta a parului. Ceara de albine ajuta la elasticitate, totusi, ceea ce ofera un plus sunt polimerii. Polimerii sunt macromolecule formate din mai multe unitati chimice (monomeri) care se repeta de-a lungul unui lant. Acest aranjament formeaza o retea care confera cerii proprietatea sa elastica. Aceasta calitate este apreciata in aplicarea si extragerea produsului, ajutand la minimizarea senzatiei de disconfort in timpul tratamentului de epilare.

Parafina: are functia de a conferi elasticitate, prevenind spargerea acesteia, modifica punctul de topire al produsului pentru a favoriza aplicarea pe piele la temperaturi similare.

Dioxid de titan: este o pudra de origine minerala care ofera o textura mai cremoasa, facand-o mai selectiva si in ton cu pielea. In felul acesta, neaderand atat de mult pe piele, este mult mai moale si mai blanda. Cerurile cu dioxid de titan sunt recomandate in special pentru pielea mai reactiva, sensibila, pielea care a fost expusa la soare sau pielea care prezinta descuamari usoare din cauza deshidratarii cosmetice.

Cea mai buna ceara o puteti achizitiona la Epilatpro.ro. Pe langa ceara, aici veti gasi si alte produse necesare unui salon de cosmetica, precum: decantoare, prosoape coafor, vopsea, uniforme, dezinfectanti si asa mai departe. Pentru a vedea intreaga gama de produse, intrati pe site-ul magazinului.