24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Cazare Hotel Caciulata

2 min read

Statiunea balneara Calimanesti Caciulata este situata in Subcarpatii Getici, la 18 km distanta de Ramnicu Valcea si la 80 km de Sibiu, pe malul Oltului. Daca esti in cautare de cazare hotel Caciulata pentru ca ai nevoie de un tratament sau doresti sa petreci cateva zile relaxante aici, ai o gama large de posibilitati de cazare.

Exista pachete special definite pentru un anumit numar de zile, cu acces la internet, mic dejun inclus si intrari la toate salile de tratament, iar fiecare oferta de cazare este special adaptata nevoilor clientilor.

Fiind cunoscuta pentru beneficiile aduse in tratarea diverselor afectiuni si intarirea sistemului imunitar, statiunea balneara Calimanesti-Caciulata atrage turisti ani de ani. Pentru cazare hotel Caciulata se recomanda efectuarea rezervarilor din timp si optarea pentru genul de tratament care va intereseaza.

Camerele disponibile sunt fie single, fie duble si plata pentru doua nopti nu acopera intotdeauna si accesul la piscina sau la baza de tratament. Daca sunteti in trecere si doriti sa ramaneti doar peste noapte sau peste week-end, atunci oferta pusa la dispozitie de hotelieri poate sa va surada si va va acopere si mesele zilnice. In general, la astfel de sejururi se cere in plus plata parcarii si acoperirea taxelor locale. Copiii sub 7 ani beneficiaza de cazare gratuita.

Rezervarile se pot face prin telefon sau online, pe site-ul hotelului. Indiferent ca alegeti cazare hotel Caciulata sau pensiune, puteti sa va informati din recenziile lasate de turisti si recomandarile date de specialistii in turism.

Daca va hotarati pentru cazare Hotel Caciulata, este foarte bine sa stiti ca acesta prezinta trei stele si face parte din complexul Balnear Cozia, alaturi de alte 2 corpuri. Ofera servicii de cazare, tratament, restaurant si acces la piscina. Este perfect pentru concediile in familie, daca copiii sunt suficient de mari pentru a se juca si singuri si stiu sa inoate.

Corpul hotelier dispune de 202 camere dotate la standarde europene, cu televizor color, conexiune la cablu TV, aparate de ventilatie si bai cu dus. Uscatorul de par este disponibil in fiecare camera.

De asemenea, puteti cauta cazare Hotel Caciulata daca doriti sa organizati o conferinta. Hotelul dispune de 5 sali de conferinte, unde se pot organisa seminare, traininguri, conferinte stiintifice si workshop-uri cu specific medical.

Oaspetii hotelului au acces la piscinele interioare si totodata la Aqua Parcul din Caciulata. Accesul se face prin culoare interioare sau direct prin curtea exterioara a hotelului.

De asemenea, pentru cei care au nevoie la tratamentele cu apele minerale si termale, baza de tratament recent modernizata a Complexului Balnear Cozia le sta la dispozitie.

Multi turisti cauta cazare la Caciulata si datorita climatului usor mediteranean si lipsit de contraste termice. Aproape jumatate din statiune este impadurita, iar temperaturile medii variaza intre 9 grade annual, putand ajunge chiar la 19 grade vara.

In functie de recomandarea medicului este indicat sa cautati cazare hotel Caciulata pentru numarul de tratamente dorite si posibilitatile financiare. Persoanele asigurate beneficiaza de foarte multe posibilitati de tratament si in functie de perioada rezervata se ofera diverse discounturi.