20 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

CĂTĂLIN NECHIFOR (PRO ROMÂNIA): „PNL intenţiona să privatizeze sănătatea printr-un sistem mafiot” – 09.02.2020

2 min read

Pro România a decis să voteze moţiunea de cenzură pentru că PNL intenţiona să privatizeze sănătatea şi să dea bani publici băncilor comerciale ”apropiate”, a declarat într-o conferinţă de presă, duminică, liderul judeţean al partidului, deputatul sucevean Ioan Cătălin Nechifor.

”Decizia Pro România de a vota moţiunea de cenzură s-a luat fix în noaptea de marţi spre miercuri, pentru că hoţii de la PNL dădeau la greu ordonanţe de urgenţă care privatizau sănătatea şi care dădeau bani publici la bănci comerciale care au fost apropiate în piaţă, alături de ei. (…) Cei de la PNL nu voiau altceva decât să direcţioneze banii publici din sănătate către spitale private”, a spus Nechifor.

El consideră că un guvern cu atribuţii limitate este mai bun, fără ordonanţe de urgenţă şi fără prorogare de termene, astfel încât oamenii să-şi ia pensiile mărite, iar copiii să primească alocaţiile majorate.

”E mai bine să avem un guvern interimar care nu poate da ordonanţe de urgenţă, care nu poate face aceste tipuri de politici care nu sunt publice, ci doar de interese de partid. (…) Să facă într-adevăr ceea ce au promis, ce au scris şi în buget, pe care şi l-au angajat tot aşa, în Parlament, cu voinţa lor. (…) Acest guvern e în situaţia în care va trebui să respecte legea pensiilor. (…) Cu acest guvern în funcţie până la 1 septembrie, cel puţin, pensionarii pot sta liniştiţi că vor avea creşterea la pensie. (…) Cei care au copii pot sta liniştiţi că alocaţia se va plăti aşa cum s-a prorogat, iniţial, termenul, dar nu va putea fi prorogat ulterior. (…) Un guvern cu puteri mai limitate cred că poate face mai mult bine pentru români”, a susţinut Nechifor.

Sursa stire bursa.ro