29 martie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Care sunt dimensiunile ideale ale unui banc de lucru, in functie de activitatea ta?

3 min read
banc de lucru

Daca vrei sa lucrezi intr-un domeniu in care este necesar un banc de lucru, probabil nu stii cum sa achizitionezi un astfel de produs. Desi majoritatea modelelor sunt suficient de rezistente pentru a sustine instrumente voluminoase, dimensiunile acestora variaza. De aceea, trebuie sa iei in considerare acest aspect si sa te gandesti ce alternativa este potrivita pentru nevoile tale. Iata cum sa alegi un model practic din magazinul online Viamond!

Ce inaltime pot avea bancurile de lucru?

Inaltimea bancului este foarte importanta, deoarece are legatura cu modul de lucru. De asemenea, sistemul de prindere poate fi diferit. Iti doresti sa stai in picioare sau jos atunci cand iti desfasori activitatile? Un bijutier poate folosi un banc de lucru de dimensiuni reduse, cum ar fi unul cu grosimea blatului de 27mm. Livrarea acestuia are loc in stare complet asamblata, ceea ce inseamna ca nu mai este necesar sa angajezi o persoana avizata pentru montaj.

Culoarea initiala a blatului este gri, insa elementele metalice pot fi modificate in nuante precum albastru, verde sau rosu. Vopseaua acestor bancuri este electrostatica si creata prin pulverizare. Cu alte cuvinte, nu este folosit niciun solvent pentru a pastra continutul si liantul intr-o forma lichida. Acest lucru asigura o rezistenta indelungata si sanse mai mici de decojire.

Cum ramane cu munca din tamplarie sau din alte industrii similare? Persoanele care lucreaza cu obiecte grele pot folosi un model cu dimensiunile de 2000x700x880 mm. Acesta este alcatuit din fag si are o capacitate portanta de pana la 70 de kilograme. Pretul de achizitie este de 4.069,79 RON cu TVA inclus, iar garantia ramane valabila timp de 3 ani de zile.

Care este varianta de compartimentare potrivita?

Raspunsul la aceasta intrebare difera in functie de instrumentele pe care ai de gand sa le utilizezi. Modelele cu blat din MDF au de exemplu 4 sertare, care pot sustine pana la 35 de kilograme fiecare. Pe langa asta, capacitatea portanta este de 300 de kilograme. Tabla de otel de clasa I, impreuna cu piciorul de sprijin de tip H sudat si executat din tabla de 2mm faciliteaza o perioada de utilizare mai mare. In plus, acest banc de lucru este fabricat conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale. Prin urmare, este garantata siguranta la locul de munca pentru cel care il foloseste.

In cazul in care vrei sa achizitionezi mai multe produse din aceasta categorie si nu dispui de toti bani necesari, poti efectua plata in 3 rate egale fara dobanda. Procesul are loc prin intermediul cardului Star, emis de Banca Transilvania. Sunt acceptate si carduri de credit de la alte banci, cum ar fi BCR, BRD sau Alpha Bank. In cazul in care esti eligibil pentru o astfel de plata, primesti o notificare in cosul de cumparaturi.

Din ce material trebuie sa fie creat un banc de lucru?

Pe piata sunt disponibile bancuri de lucruri confectionate din lemn. Cu toate acestea, poti gasi si versiuni din metal, piatra sau o combinatie de materiale. Indiferent ce alegere faci, este important ca suprafata sa fie suficient de solida pentru amplasarea obiectelor mari si a celor dure. Intr-un magzin online de birotica si papetarie ca Viamond gasesti cel mai bun banc de lucru si beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 299 de lei!