20 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Care este cel mai popular SUV din România?

3 min read

white SUV on road

Mașinile SUV au devenit mașini la modă, modele de mașini la care aspiră mare parte a conducătorilor auto care doresc să se simtă în siguranță atunci când conduc și să beneficieze de suficient de mult spațiu, fie că este vorba despre mașina de familie sau de mașina utilizată în scop profesional sau personal.

Avantajele pe care le oferă acest model de autovehicule sunt numeroase, iar românii știu acest lucru, motiv pentru care piața auto din România are un număr mare de SUV-uri, modele mai noi sau mai vechi, mai luxoase sau echipate basic, în funcție de nevoile, posibilitățile sau preferințele utilizatorilor.

Ce să urmărești atunci când cumperi un SUV second hand?

Dacă SUV-ul este modelul de mașină pe care ți-l dorești atât de mult, chiar dacă nu ai posibilitatea de a achiziționa unul nou, te poți orienta spre o alegere second hand. Poate fi vorba despre SUV-uri aparținând celor mai cunoscute și apreciate mărci de mașini sau despre un SUV echipat în mod standard care să îți ofere facilitățile pe care le oferă în mod obișnuit acest model de mașină. Nu uita să verifici codul VIN al mașinii pentru a te asigura că achiziția pe care o faci este una sigură și că mașina are un istoric curat, fără accidente majore.

Calitățile pe care le prezintă un SUV sunt evidente și, se poate spune, incontestabile. Este vorba despre un spațiu mai mare de care dispui în interiorul mașinii, despre modele de mașini mai versatile și mai confortabile, cu un tablou de bord practic și cu mult spațiu de depozitare. De asemenea, poziția pe care o obții în timp ce conduci este mai înaltă, iar în acest fel vei simți că ai mai multă siguranță în trafic, iar structura mașinii însăși este mai robustă, cu protecții mai bune. Garda mai mare la sol face posibilă parcurgerea cu o mai mare ușurință chiar și a drumurilor în condiții mai nefavorabile. Cu toate acestea, pentru un SUV echipat complet, poți plăti sume de bani mai mari, însă varianta de compromis poate fi aceea a achiziției unui SUV de pe piața de mașini de vânzare second hand, având astfel posibilitatea de a beneficia de toate avantajele acestei mașini puternice la un preț mai mic.

Skoda Kodiaq, unul dintre cele mai iubite SUV-uri din România

Skoda Kodiaq este o mașină de tip SUV din ce în ce mai iubită în România, iar acest lucru nu este deloc greu de înțeles. Este vorba despre o mașină inteligentă, spațioasă, care se conduce extrem de bine și frumos și care are un preț mai mult decât accesibil, mai ales pentru ceea ce oferă.

Spațiul interior este foarte generos, aspect specific mașinilor Skoda, iar problemele bagajelor dispar făcând o astfel de alegere, lucru ușor de înțeles dacă ai ocazia de a vedea interiorul acestui model de mașini. O mașină fiabilă, care vine în diverse variante și pentru care vei plăti mai puțini bani decât ai plăti pentru multe dintre mașinile de aceleași dimensiuni, poate chiar la o calitate inferioară.