18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Banca Transilvania anunţă un prim set de măsuri imediate pentru susţinerea IMM-urilor – 17.03.2020

1 min read

Banca Transilvania anunţă un prim set de măsuri imediate pentru susţinerea IMM-urilor şi a companiilor care lucrează cu BT, afectate de actualul context, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania, a declarat: ” Băncile pot juca un rol semnificativ în propagarea comportamentelor responsabile din punct de vedere social şi economic. Împreună cu Guvernul României, Banca Naţională a României şi cu marile companii private din economie putem lua iniţiativele de care societatea are nevoie. Pe lângă măsurile de susţinere care vor fi implementate, Banca Transilvania se va plia pe planurile de susţinere ale altor bănci în cazul clienţilor comuni, acolo unde BT nu este banca principală deoarece în acest mod poate fi susţinut un număr mai mare de firme româneşti”.

Măsurile care au intrat în vigoare azi şi se aplică imediat:

Reducerea ratelor de credit pentru următoarele 6 luni, până la 100% din aceste rate, acolo unde se justifică şi analizând impactul imediat şi pe termen mediu.

Documentaţia în baza căreia se vor aplica facilităţile pentru clienţi este minimală, tocmai pentru a evita birocraţia şi deplasările.

Sursa stire bursa.ro