18 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Audierea miniştrilor propuşi în Guvernul Orban II continuă – 18.02.2020

1 min read

Audierea miniştrilor propuşi să facă pare din Guvernul Orban II continuă, marţi, urmând a apărea în faţa comisiilor de specialitate candidaţii propuşi la Economie, Dezvoltare, Sport, Justiţie, Educaţie, Afaceri Externe şi Cultură.

Virgil Popescu a deschis seria audierior, de la ora 9.00, iar ministrul propus la Cultură Bogdan Gheorghiu este ultimul programat. La audierile din luna octombrie, înainte de învestirea Guvernului Orban, Ion Ştefan, propus la Dezvoltare a primit aviz negativ.

De la ora 10.00 va fi audiat Ion Ştefan, propus la Dezvoltare. Ştefan este unul dintre cei trei miniştri care au primit aviz negativ la audierea din luna octombrie, înainte de învestirea în funcţie a Guvernului Orban.

De la ora 12.00 va fi audiat Ionuţ Stroe, propus la Ministerul Sportului, de la ora 13.00 va fi audiat Cătălin Predoiu, pentru Ministerul Justiţiei, iar de la ora 14.00 va fi audiată Monica Anisie, pentru Ministerul Educaţiei.

Ultimii doi candidaţi audieţi marţi sunt Bogdan Aurescu, pentru Ministerul Afacerilor Externe, şi Bogdan Gheorghiu, pentru Ministerul Culturii.

Audierile vor continua miercuri, iar în 24 februarie, de la ora 16.00, este programat votul pentru învestire.

Sursa stire bursa.ro